Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir McMuffin felföldi vitéz

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan rég írtam, hogy már-már azt hihettük elfelejtődött eme csodálatos blogalizáció! No de most itt volnék, ragyognék mint a a szurék!Kezdjük a kellemest a hasznossal és állapítsuk meg közösen, egyértelműen és félrenemérthetően, hogy manapság a felföldön csupa…..
Hát mondják, hogy Isten mindenütt ott van. Legyen így. Ma azonban felfedeztem pár partifotót, amin még ő is besírna és úgy bújna el hogy csak na. (halkan jegyzem meg, hogy sok ilyen dologgal találkozunk nap mint nap, de most csak ezt emelném ki) A felföldi fiatalok többségéről…..
Azt ajánlom, hogy nézzünk be a szoknyák alá mert még a végén kobrára nyúlunk. Felföldi ex-transzfesztIcák rohangálnak mindenütt. Hol van melle, hol nincs melle. Leveszi, felveszi, fütyit hátratűr, stb. Szörnyűűűűű!!!Ez unskótisztikus Teriblekk levetette a melleit amit pár…..
Hejjhóó kutyuli!! Elképesztő mennyi sztrókos rohangál a felföldön!! Kellemetlenül érint a beleszarásnak egy olyan magas foka, ami húrt pattint és nálam is agyi keringési zavart okoz!Mi a hererákra való a zebra? Köztudott, hogy azon tud a gyalogos úgy átkelni, hogy elsőbséget…..
Embertelen. A felföldön leégett egy kiégett szórakozóhely. Elég savanyú volt a szájízem a hír hallatán. Ecet folyt az ereimbe, olyan savanyú lettem!!! Két lehetőség van. Vagy volt még kósza parázs az előző tűzből, ami kb. 4-5 éve volt, vagy valami sztrókmuffin úgy gondolta…..
 Íme egy aktuális McMuffin zenei Top 5:1. Zero 7 - Destiny   http://www.youtube.com/watch?v=INn1C6ImJKg&feature=related 2. Zero 7 - Home     http://www.youtube.com/watch?v=ljEgVfC8zEw3. Jurga - 5th season http://www.youtube.com/watch?v=3rwSjeE_wpg4. The Who -…..
"Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a weboldalt, ahol élő adás látható fehér gólyákról, 2 fészek van bekamerázva. Nem itthoni a felvétel de nagyon érdekes" - írja Imola. A németországi webkamerákat itt és itt találja...
Sir McMuffin felföldi vitéz 2008.03.24 12:28:43
,Egyszer néztem egy „Balázs-show-t”Teljesen mindegy, hogy kit, miért és hogy aláztak meg…Egyszer néztem egy „Mónika-show-t”Teljesen mindegy, hogy kit, miért és hogy aláztak meg… De csak abból a szempontból, hogy hol történt.Egyébként nem…..
21 éves voltam mikor úgy döntöttem, hogy leteszem a kölnit. Nem volt meg a régi locsoló láz és lássuk be, egy idő után már csak puszta rokonlátogatásba csap át a dolog. Abból meg  évközben így is van elég. A felföldön ugyan nem dívat a locsolás, de mivel vannak magyar…..
Hát megint itt tartunk. Mint autós bloggernek kötelességem kampányolni az alkoholfogyasztás ellen, bízva abban, hogy a magyar ért a figyelmeztetésből is, nem csak a büntetésből. Húsvét hétfőn ugyanis a magyarok egy része átmegy ellenállóba, dafke gerillába, akit úgysem kapnak…..
Sir McMuffin felföldi vitéz 2008.03.23 16:09:01
Havasan deresen eljött a húsvét, pedig ez a karácsony privilégiuma. Elvislejük, bár a felföldön nem okoz túlzott lelkesedést, annál inkább részegedést. Lassan üres lesz a fáskamra. No de félre a bút, jöjjön a whisky és a húsvéti rémről szóló történetem!!!!Bárány…..
 Itt vagyunk. A felföldön is lezajlott a szavazás és ahogy azt kell, az egyik fél győzedelmeskedett. Idővel elválik jó-e ez nekünk. Addig ne is pazaroljunk rá se időt, se szót! Izgalmasabb esemény következett be az én úri létem közepette. Megjelent egy milédi, akinek…..
A pornós örjöngést követően kicsit vonakodtam attól, hogy nőhöz érjek, így nagy váltás volt mikor rá pár évre szerelembe estem. Épp az iskolából tartottam hazafele, mior megláttam őt, a LÁNYT. A nevét soha nem tudtam meg. Miután elmentünk egymás mellett, balra fordultam a…..
 Túl sok kedveskexet esznek az emberek? Vagy épp túl keveset? Nem tudom, de az igazság az, hogy minden nap szembesülök nemesi rangom hátrányaival. Megtalálnak a nem kívánt személyek. Politizálnak, kölcsönért folyamodnak, sértegetnek és bizonyítani próbálják…..
 Ahogy itt ülök, a ropogó tüzet nézve, eszemb jut ifjúságom, a hadakozó, vagdalkozó, szörnyű, eszement örjöngés, melyet alig 7 évesen vittem véghez. Szüleim ágya alatt történt, mikor megvadult  ír farkasunk elől rejtőzve, rátaláltam apám, Sir Leonard Mcmuffin,…..