Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilhelm András

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mi az, hogy! Nagyon is!" - vágja rá a DK-s, ha nem akarja, hogy Vágó István személyesen tépje le róla a Gyurcsány-kitűzőt. Az MSZP-s politikus már óvatosabb, hátha beveszik valami kis buliba a fideszesek, ha nem óbégat. (Fél is persze, mert ha nagyon hangoskodik, előkerül egy dosszié gazdasági vagy…..
Wilhelm András 2019.01.10 12:41:21
@Ballib cenzúrázók réme 25: Az, hogy a gazdaság jelenleg "szárnyal", nem Orbánnak vagy a sleppjének köszönhető, hanem az általános gazdasági konjunktúrának. Hazánkban nincs számottevő önálló gazdasági termelés, a téliszalámiból meg a kecskeméti barackpáleszből nem lehet egy országot elműködtetni. Talán ezen a kitettségen kellene változtatni, de sajnos az ehhez szükséges tőkekoncentráció valahogy mindig szétporlad és offshore zsebekben köt ki. Na ez a LOPÁS.
Pár hete egy dolgos hétköznapon egy tárgyalás alaposan elhúzódott, volt már fél három mire véget ért. (Sajnos a résztvevők között előfordult néhány államtitkár, akik tele gatyával játszották az eszüket és az bizony sok idő.) A környék egyik boltjába tértem be életmentő célú pogácsabeszerzésre, mivel…..