Regisztráció Blogot indítok
Adatok
székelyvagyoknemturista

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Svájci bicska apának 2010.10.14 06:30:00
Szinte semmi különbséget nem látni rajta elődjéhez képest, aztán megyünk egy kört és saját magunkon meglepődve tudatosul bennünk, hogy kéne. Winkler állítja, ha egy sportoló javul hirtelen ekkorát, mindenki megkérdezi: kokszolsz, gecó? Vélemények az azonos című…..
székelyvagyoknemturista 2018.03.23 08:56:46
@vontod75: 10 éves 370.000 Km-es 2,5-ös Td van hasnálatban nálam. Terepen Defikkeél, stb. együtt nyúzva 8 éve a Hargitától a Kelemen Havasokig! Ha úgy terepezel, hogy akár az életd múlhat rajta, megváltoznak az összehasonlítási és értékelési szempontjaid! Ez nem egy autópályás személy, habár ott sem telyesít rosszúl. Aki oda figyelt rá és megadta neki amit kér, annak elnyűhetetlen! Egy használtautó tesztre szívesen oda adom!!! Csere többször felmerűlt az utobbi időben a kora és a sok KM miatt, de a család és a józan ész lebeszélt! Még teszönk bele 3000 000-et! Árérték arányban semmi sem tudja pótolni!! Ha utána nézel az európai bontókban, sehol sem találod a Navarákkal együtt, mert viszik mind a cukrot Kelettől Afrikáig, még a totálkáros roncsokat is!! Még most is többen fordulnak utána, mint bármelyik újonnan vehető SUV után!
Elnézegetem a híreket az utóbbi időben, és sárgulok az irigységtől. Nem egyszer, nem kétszer, az utóbbi időben szinte folyamatosan, szinte bármilyen témában is olvasok hírt Romániából. Valami megváltozott arrafelé az utóbbi években, méghozzá piszok látványosan. Az egymás…..
Viktor megbukott. Mielőtt nagyon örülni kezdenél, nyájas olvasó, nem a mi Viktorunk hanem a szomszédoké. De a mi Viktorunk helyében én elgondolkodnék az eset tanulságain egy kicsit, mert lenne mit megfontolni. Viktor Pontát ugyanis minden látszat ellenére nem az utca népe buktatta…..