Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mightyknight123

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha sokáig húzódoztam a téma megérintésétől, számos olvasói komment és levél meggyőzött arról, hogy - az angol amerikai eredeti verzió után a nemzetközi közbeszédben is simán kilenc-tizenegy (Nine-Eleven) néven elhíresült, ma éppen a nyolcadik évfordulóját ülő -…..
mightyknight123 2009.09.18 19:24:47
@Tzuko:
Én tudnék egy magyarázatot, bár kissé bizarr és kissé militarista:D
Sőt, rögtön kettő is felülötte a fejét hirtelen, ha kíváncsi vagy rá, megírom és elposztolom, de nem most rögtön mert sok idő:D
mightyknight123 2009.09.19 08:32:52
www.youtube.com/watch?v=IqTyafBaDYM&feature=related

Ha ezekből a Centurionokból minimum 5 db védi a Pentagont és az utolsó 500m-en (mikor már úgyis mindig az utasoknak és a gépnek is) tüzet nyitnak, nagyjából 3-4 másodpercig tudnak működni, az ötszög alak már középkorban is kedvelt erődítményforma volt, így 3 csúcson lévő eszköz is célra tud tartani. Ez 3-4 másodperc folyamatos tüzet jelent, ami nagyjából 1300-1500db gyújtó-romboló töltet becsapódását eredményezi. Ezek a töltetek arra vannak tervezve hogy a célpontban található hajtóanyagokat gyújtsák fel, rövid ideig 1500-2000 fokon égnek, mindent és azonnal felgyújtanak.
Szóval ahova ki akarok lyukadni, hogy a WTCnek nem volt ilyenje, ott szép nagy lyukak lettek, a Pentagonnak valszeg több ilyenje is van (last line of defense). Vagyis ha kicsit "megdolgozták" azt a szerencsétlen Boeinget akkor valszeg már csak némi fémtömeg meg égő és repülő 30-50t kerozin "találta" el az épületet...
Természetesen az USA kormánya nem engedélyezhet katonai akciót amelyben saját polgárai a célpontok, szerencse hogy ezek a fegyverek önműködőek:D
Blogunk (és rajta keresztül az Index) olvasói természetesen üdítő kivételek, de rajtuk kívül mindenki más nyitott már ki olyan levelet, amelynek nem ő volt a címzettje, olvasott el olyan emailt, amelyet nem neki írtak. A kíváncsiság a legősibb emberi tulajdonságok egyike, és…..
mightyknight123 2009.09.16 17:57:46
@tiboru:
kicsit megkésve bár, de echelon-os mp3-at lehet még kérni?:D

Alvarez mérges kollégának pedig ajánlom hogy tanulmányozza át kicsit a DNS szerverek felépítését, koordinátáit nomeg felügyelő szervét(eit) és hogy miért is nem örül ennek pl Kína (a nagy tűzfal:D)
Mindennemű IP alapú kommunikáció biztonsági szempontból alapvetően halálra van ítélve:D
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..