Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hevera

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy ide is kiemelem, amit a Borfesztiválon történt kisgyerekes afférunkról szóló poszt kommentjei közé írtam: Drága olvasók Elkezdtem reggel olvasgatni a kommenteket, mint kicsit feljebb láthatjátok, először elkezdtem egyenként válaszolgatni, de mivel a legtöbb komment…..
hevera 2009.09.14 10:43:14
@lófő: asszem félreértettél. a többség szereti a gyerekeket, boldog, ha mosolyogni látja őket, dettó ue a szerelmespárokkal kapcsolatban.
hogy jönnek ide a favellák? képzeld, ott is szeretik a gyerekeket, homoszexualitás 20%? hogy jön ez ide ez nyilvánvalóan hamis állítás? de nyakamat rá, hogy a homokosok többsége is szereti a gyerekeket, és mosolyog ha szerelmeseket lát, és a többi.
myreport Szofi, 24. hét 2009.03.29 13:17:00
hevera 2009.04.07 15:48:58
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
hevera 2009.03.19 13:50:35
@yetikeeee: Kedves Gábor!
Aki írta a posztot, megsérült, ahogy olvashatod, te szerencsés vagy, hogy nem, neked biztosan jobb és izgalamasabb élmény volt, ha ott is maradtál nézelődni ezek után!
hevera 2009.03.19 14:06:10
@Carnivora: nekem nem lenne kedvem tovább vacsorázni, ha valakinek már vérezne a feje, és dobálnának csészével
Éppen a márciusi Critical Mass napján történt, egy napos kora délutánon. Magam sem értem, miért voltam annyira bolond és figyelmetlen, bár meglehet, éppen az volt a baj, hogy tavasz volt, a fene sem érti, hogy ez a tény ilyen idős korára még bármit is jelentsen az embernek,…..
Geszti Péter a Gödör Klub egyik oszlopának támaszkodva, révedezve az eget nézi, az agya közben rendíthetetlenül kalapál, hogy a kamerának megfogalmazza, mi a baja ezzel az országgal és a politikusokkal.Geszti a révedezéssel nincs egyedül, Gerendai Károly és Bródy János is…..
Pásztor Tibor Sátoros ünnep 2008.07.15 20:42:00
Az egyetlen fesztivál, amelyiken idén részt veszek, a Sátoros Ünnep a Judapest ajánlásával...
Van ez a pár napos hír, hogy az Axel Springer teljesen átáll az Apple cuccaira. Ez 12 ezer számítógép beszerzését jelenti, lesznek köztük asztali gépek és laptopok (gyakorlatilag a teljes palettát megveszik, Mac minitől iMacen át a Mac Próig, és persze ugyanez a helyzet a…..
Budapest Hülye úr 2008.06.23 18:32:00
Az elmúlt napokban három világrengető hír járta be Főpolgármesteri Hivatal folyosóit. Az egyik, hogy a 4-es metró melósai a Baross tér lezárt részén valamilyen munkafolyamat lezárását focizással ünnepelték. A munkások délután háromkor kezdték, és egy órán keresztül…..
Azt írja az Index, hogy a szabadon élő városi galambok túlszaporodásának kezelésére készített javaslatot a Főpolgármesteri Kabinet. Miután ezen a blogon már én is foglalkoztam a kérdéssel, ideje volt hát, hogy hivatalosan is kijelentsük: "egyre nagyobb problémát okoz…..
Megdöbbentő felvételeket készítettek Himalájában kóricáló turisták az országról, amelyik elfeledkezett a drogháborúról: Nepált gyakorlatilag a középkorig bombázta vissza a kór, a dudvaként burjánzó kender minden szabad felületen kinő. A szörnyű pestis nemzetközi…..
hevera 2008.06.08 14:41:22
Budapest Nemzeti javaslat 2008.06.05 13:28:00
Először azon botránkoztam meg, amikor a liberálisnak gondolt Kendermag Egyesület tavaly Nemzeti Legalizációs Népgyűlést hirdetett. Nem is gondoltam rá többet, de a múlt vasárnap ismét megnyúlt az arcom, amikor a még híresebben liberális Geszti Péter és az ARC nevű állami…..
Mikor az életre gondolok, rögtön eszembe szoktak jutni a kurvák. Mivel főpolgármesterként elég gyakran gondolok az életre, így sokat vannak a fejemben a kurvák is. Hova tűntek? Mi történt a Rákóczi téri kisöprésük óta. Olykor a főútvonalak mellett álldogáló lányokat…..
Történelmileg úgy alakult, hogy május 1-je teljesen értelmezhetetlenné vált minden világvárosi polgár számára. Ha jól tudom, ezt a napot már kizárólag csak a proletariátus, a kommunisták, és az MSZP tartja magáénak. Tudják, sör, virsli és Korda György. Ilyenkor lehet azokat…..
Mentál Hiéna Hit-and-run 2008.04.14 15:10:27
Vasárnap óta megszaparodtak a bicós-látogatók itt az Idegsebészeten...gondoltam, hogy a jó idő játszik ebben szerepet és mozogni kezd ez a tunya ország, de nem. (és nem is gondoltam így de ez egy remek felvezető...)A folyosón összefutottam egy  ütött-kopott, helyesebben…..
A rendőrség ismét súlyos csapást mért a magyarországi bűnözői körökre. Siófokon kábítószerrel való visszaélés miatt 16 és 17 éves fiatalokat vettek őrizetbe, írja a Somogy megyei online. A hír alapján klasszikus bűnszövetkezettel állunk szemben. Az egyik 17 éves…..
A BBC 3, az angol Petőfi TV készített egy dokumentumfilmet, amiben Nicky Taylor (38) háromgyerekes anya és oknyomozó riporter egy hónapig minden nap füvet szívott Amszterdamban, aztán pedig csak hogy teljes legyen a képzavar és a csúsztatás, intravénásan is kipróbálta a marihuána…..
Drogriporteren olvastam, hogy a csehek nem csak a gyógykender-termesztést szeretnék enyhébben büntetni, de a csekély mennyiségű cuccot birtokló fogyasztókat is. Aszongya: A csekély mennyiség határa 20 marihuánás cigaretta, 3 kannabisz növény, 1 gramm hasis. Az új szabályozás…..
A jobb sorsra érdemes Kendermag Egyesület összes tüntetésén ott voltam (kivéve a legutóbbit), ha kellett, síppal a szájukban született ellentüntetőkkel orditoztam, ha kellett, náluk is aljasabb és ostobább parlameti képviselőkkel vitáztam, sőt, amikor az egyesület tagjai három…..