Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kodlovag

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén rendezték meg 29. alkalommal a Ludum Dare elnevezésű versenyt, aminek lényege, hogy egy flashjátékot kell összehozni a megadott témában 48, illetve 72 óra alatt, egyedül vagy csapatban, kategóriától függően. A The Valley Rule az egyik induló, szóval az értékelésnél…..
Munkakerülő játékok Kockázat 2014.04.22 08:00:00
Húsvét után alapvetően két bajunk szokott lenni: aki enni szeret, az ilyenkor a hasát fájlalja, és sokadszor megfogadja, hogy soha többet nem fog ennyit enni, de legalábbis a harmadik szeletet nem fogja kivenni a tálból - mindazonáltal sokféle testi tünet és fájdalom közepette…..
Nagyon eredeti logikai játék a Neon Maze, bár kissé unalmas. Adott egy sok kicsi szobából álló labirintus, amiben a szobákat színes falak választják el. A szobákban az űrhajószerű főhősünk színét megváltoztató bigyók vannak, ezeket kell felszedni annak figyelembe vételével,…..
kodlovag 2009.04.30 19:01:58
A Civiballs című játékkal kezdjük a hetet, mert ezt többen is beküldtétek. Ádám így foglalta össze a lényegét: „Logikai-ügyességi, think-out-the-box játék. Fizika, lendület, momentum. Érdekes-érdemes. Munkakerülésre kimondottan alkalmas.” Plüssmacska fedőnevű…..
Egyszerű (még csak nem is flashes), de remek logikai játék a Figure Ground. Egy négyzethálón kell létrehozni megadott elemekből egy képet. Az ugyanolyan színű elemek összetapadnak, ha egymás mellé tesszük őket, a különböző színűekkel pedig bontani lehet egymást. Egyszerű…..
kodlovag 2009.02.12 12:11:14
@tothbe: A kék kockával vágj le a feketéből egy 1x4-es vízszintes darabot és egy 4x1-es függőleges darabot úgy, hogy egy 4x4 és 1x1 fekete kocka maradjon. A kis fekete kockával kedvedre bonthatod a kéket.
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..