Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanolin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az elmúlt hetekben az irodában és kint uralkodó rossz idő folytán megbetegedtem, és mivel a harmadévi műttem óta nincs mandulám, így a torkom szokott hasonló mód begyulladni. Még hétfőn el tudtam menni 1 tárgyalásra, ahová a szökésben lévő I. és II.rendű vádlott sem…..
Ismer olyan személyt, aki I. típusú vagy II. típusú diabetesben szenved? Esetleg egyik ismerőse életét az alattomos Crohn betegség teszi nehezebbé? Netán barátjánál, szomszédjánál laktóz intoleranciát vagy lisztérzékenységet állapítottak meg? Amennyiben igen a válasz és Ön, vagy az ismeretségi…..
Lanolin 2015.11.03 17:51:46
@Labasmaz: sajnos nem, a nyugdíj adómentes jövedelem
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
Lanolin 2015.10.31 10:29:59
@Faszerkezet: mindenkinek szíve joga, hogy mit hisz ès mit nem, a törtènet figyelmeztetès minden egyedülállónak, hogy ne lehessen ilyet tenni senkivel sem. Nem az èvszázad összeesküvèse, csak eddig jól bevált gyakorlat, amit sajnos nagyon kevesen tudnak. Ennyi ès nem több.
A nővérek hozzáállása a betegekhez az megengedhetetlen, szörnyű, ahogy beszélnek velük, több esetnek fültanúja voltam. Amikor a mamám meghalt, az fűzte hozzá gúnyosan,hogy ez kész, meg hogy ezért érdemes volt tiszta ágyneműt húzni. Tisztelt Praxis!   A nagymamám az…..
Lanolin 2015.10.30 12:03:34
@csakmotyogok: akkor te sem kerülnèl szakorvoshoz gondolom, szakorvosokra nem is nagyon lenne szüksèg