Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katicaboglarka

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ’Norman Mailer, I’m Pregnant!’ című epizódban Sookie magához képest is kimondottan zakkant és idegbeteg módon viselkedik, a cím persze elárulja miért, de azért tegyünk úgy még egy kicsit, mintha nagyon rejtélyes lenne a dolog. Norman Mailer rákapott a Szitakötő…..
Kettős Mérce Egyenlôbb 2008.07.18 23:57:47
Kolonics Györgyhöz a mentô 17 perc alatt ért oda.Kolonics György meghalt.Kolonics György eddigi élete során legalább tíz alkalommal legalább öt percre megmutatta a sportág iránt érdeklôdôknek, hogy van egy hely, amit Magyarországnak neveznek, és ott is élnek emberek. Nem…..
Mint amire a cím is utal itt bizony ma a felsőoktatásról fog szólni a mostani rész. Elvégre a mi szeretett Nancynk még mindig zöldfülű dealer, amolyan newbie, és ebben a részben is sok hasznos dolgot fog megtanulni. (a sorozat akár lehetne oktatófilm arról, hogy legyünk jó…..
Társkeresős paraolánkban a férfi nem bír, nem tud szakítani, mert az nem az ő műfaja. Helyette lelép, eltűnik, mint szürke szamár abban a bizonyos ködben. A lány meg csak vár, a társkeresőn nyomoz a csávó után. Mi a tanulság? Ne ismerkedj társkeresőn, hányszor mondjuk…..
Elérkezett a legkirályabb Gilmore évad, legalábbis szerintem, de ezt a kérdést vitára bocsáthatjuk a kommentekben. A negyedik évad kis időugrással nyit, a nyárnak vége, és a Gilmore lányok éppen visszaértek hátizsákos európai körútjukról (tehát azt komolyan gondolták,…..
Itália térképével nyitunk, egy bölcs öregemberhang ecseteli zanzásítva az elmúlt 400 év történéseit: Róma köztársaság, a birodalom hatalmas, de a városon belül a pórnép és a nemesség marakodik. Történetünk idején a hatalom a két konzul, Gaius Julius Caesar és Cnaeus…..
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
Most azért kicsit kárörvendek: nemcsak a magas lányoknak szívás az élet, de úgy tűnik az alacsonyaknak is, még a hószünet és az iskolaköpenyek idején és a ping-pong asztalok tövében is. Még valamikor az özönvíz előtt történt a nagy hószünet utáni napokban,…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
katicaboglarka 2008.06.16 19:50:31
katicaboglarka 2008.06.16 19:52:03
Nick és Brian a bíróságon, Nick nem kecsegteti túl sok jóval Briant. Beérve a bíró elé azzal fogadják őket, hogy Brian le van tartóztatva, 5 millió az óvadék vesztegetés miatt. A gyerek természetesen az anyjánál marad. Jeremy és Sofia, Sofiának nem tetszik hogy sose mennek…..
Alant Kevin javaslatai, véleménye. Sajnos szomorú, hogy a balatoni vonalakon közlekednek a majd' legigénytelenebb vonatok. Bár kíváncsi vagyok az idei helyzetre. Valaki? Szia. Mindenek előtt köszönöm hogy legalább ide leirhatom a véleményem, az illetékesek ugyanis nem kiváncsiak…..
Az eredeti tervektől eltérően a Tv2 végül nem húzta ki június legvégéig a Született feleségek április 25-én indított 4. évadát, hanem már ehéttől kezdődően, vagyis a 6. rész után szépen csendben egyszerű, őszinte B-movie-kra cserélte a Lila akác közi történéseket.…..
Naszóval. Búcsúzik az évad, de a sírásrívás nem, az átköltözik a Doktor Addisonba, és dugással vegyítve kapjuk az arcunkba. Ott tartottunk az előző rész végén, hogy a főnök neje összeesett a budiban, és vérzik (közben meg terhes), Shep nem ment el a csinos barnával, pedig…..
Szóval az megvolt, hogy mit mondott a vitakör utolsó előtti alkalmán Illés Zoltán?Pontosabban, hogy mi mellett érvelt egy szenvedélyes, gyújtó hangú beszédben? Hát egy új párt szükségessége mellett...!Ha valaki esetleg nem volt ott, és még a Hírextra tudósítását sem…..
hogyvolt Weeds 1x02 - Free Goat 2008.06.09 23:23:00
Most pedig következzen a hiánypótlás, adós vagyok egy kis kertvárosi körképpel.  Főszereplőnk Nancy Botwin, aki élt boldogan, mint nyuszi a fűben, míg a férje egy nap össze nem esett futás közben és meg nem halt. Nancy ahhoz, hogy fenntartsa eddigi életmódját, és hogy el…..
A dobozkákkal indítunk, azokkal, amik tök egyformák, és amikben tök egyforma emberkék élnek szerte Amerika kertvárosaiban, vagy mégsem? Nyitásképp az előre gyártott Agrestic nevű mintaváros minta sulijában tartank egészséges kaját a gyerkőcöknek gyűlést a stepfordi anyuk. A…..
Új lakók érkeznek a Lila akác közbe: Bob Hunter és Lee McDermott. Susan egy kölyökkutya lelkesedésével rohan, hogy egy bájolgós szomszédüdvözlős párbeszéddel levegye őket a lábukról. De hát Susan nem lenne Susan, ha ez simán menne neki, igaz, ezúttal eleve nehezített terepen…..
Találós kérdés - mi van a csillag helyén? a) imperialisták - 1950-es évekbeli kommunista propaganda anyag b) zsidók - 1930-as évekbeli náci újság c) pszichiáterek - 2008-as szcientológia weblap Zene: Mozgalmi dalok egyvelege 1. Tüntetés Rettegtek a ******! Nem…..
katicaboglarka 2008.05.20 15:02:15
hogyvolt House 3x24 - Emberi hiba 2008.05.15 09:06:00
Elérkeztünk a 3. évad záró epizódjához, el is morzsoltam egy könnycseppet. A hetibeteg nem éppen szokványos módon érkezik most House-hoz. Egy házaspár egészen Kubából jött New Jersey-be, először motorcsónakkal, majd evezővel, az utolsó métereken már úszva, majd helikopteres…..
Jess legutóbb érdemei elismerése nélkül távozott Stars Hollow-ból, és a következő (’Help Wanted’) epizód ennek az utóhatási köré épül. Az általános álláspont városszerte az, hogy szegény angyali kis Roryt randa balesetbe keverte az a sátánfajzat Jess, akit ezért…..