Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balettloli

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
Süt a nap! Ez adja meg az eheti alaphangot: városok, szerelmek kavarognak ebben a Jókai-szerű történetben. Viszont elhatárolódunk a levél azon pontjától, amelyben a búcsúszexet kérdőjelezi meg a szerző. A búcsúszex minden kapcsolatok csúcspontja, anélkül mit sem ér. Ez a…..
Az, hogy a lány szerette a gyorsaságot, már ismerkedésük elején is kiderülhetett volna a fiú számára, ő mégis meglepődött, amikor átadta a kormányt a lánynak. Ezzel zárom kalandos hetünket, sziasztok.  Sziasztok! 2002 nyarán történt meg velem a következő eset.…..
A lány csak egyet kért: a fiú ne alázza meg, mert inkább az őszinteség, mint az össze-vissza hazudozás, bármennyire is fáj. Hát megkapta, sms-ben, és a fiú minden idők négy legfájdalmasabb szakítása toplista élére ugrott.Az én szakítós sztorim igazi in medias res,…..
balettloli 2008.03.27 20:03:15
balettloli 2008.03.27 20:14:20