Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mooneye

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TanfolyamkezdésBocsánatért esedezem, hogy a múlt heti bloggal még adós maradtam, de mentségemre legyen mondva: zűrös hetünk volt. Rengeteg volt a vendégebünk, videót gyártottam, aláírtunk, sajtót tájékoztattunk, ...De pótolok... :-)Tanfolyamot kezdtünk, a minis is elindult,…..
Az oroszok mellett lassan már a kínai milliomosok sem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. Így nekik köszönhető, hogy már évek óta egy kutyafajta birtokolja a világ legdrágább kutyája címet. Az elsőség ezúttal Big Splash-é (kínai neve Hong Dong), a vörös tibeti masztiffé, amely 10…..
mooneye 2011.09.08 13:29:35
@Idet: Nyilvánvalóan javítva lett a cikk azóta, hiszen az idézett mondatom sics már benne. Persze jobban örültem volna, ha valaki azt mondja, hogy "kösz, javítjuk", de így sem rossz.
Megragadnám a billentyűzetet, és válaszolnék egy régi barátom blogbejegyzésére, már ha szabad.Egyedül vagy. Talán nem is tudod, mennyire egyedül vagy.De mindenki egyedül van. Te is, én is, és a régi barátaink is. Mert soha senki mellett nem áll senki.Az, hogy együtt vagy…..
"Sziasztok!Korábban már küldtem fotókat a kutyánkról és a nyulunkról, azaz Kutyáról és Nyúlról, de most mással jelentkezem. Ő a mi házisününk, Sün. Csak így, egyszerűen. Tavaly szeptemberben találtam fényes nappal, nem túl jó állapotban. Kisebb volt, mint egy rövid…..
"Sziasztok! Mi még láthattuk Bimbát, a jegesmacit a legutóbb, amikor az állatkertben jártunk. Jó utat Bimba, légy boldog a szivárványon túl! Nagyon cuki volt élőben is, nekem személy szerint a jegesmedvék a kedvenceim. Bimba cuki fotói mellet ajánlom figyelmetekbe…..
"Sziasztok! Szeretném tudni, hogy mik ezek? Must have háziállat, de valaki adjon felvilágosítást, kik ők? Üdv: hana" Várjuk az olvasók tippjeit!..
mooneye 2011.04.11 08:54:43
@füles1098: Hát ha az Andokban meg az USA északi részén megélnek, biztos bírják a klímát. Na meg... Nézz rá, ekkora bundával én is kibírnám egy karámban is akár :))
mooneye 2011.04.11 20:42:13
@füles1098: A bunda nem egyszerűen melegít, hanem szigetel. Télen a hidegtől véd, nyáron a melegtől. Láttál már komondort gondolom, meg pulit, azokat se nyírták kopaszra a parasztok a mezőn nyáron, meg locsolgatták egész nap, hogy meg ne fázzanak :) Szerintem jól meglennének itt nyáron is. Végülis lámákat is tartanak az országban, az se sokban különbözik az alpakától :)
mooneye 2011.04.19 06:25:59
@Cold Heart: Ezt nem értem. Ha a kutya testhőmérséklete stabilan 39 fok, és kint a napon 42 van, akkor mi a rossz? De ha csak 30 van, akkor is, mi a rossz? Pont az a lényeg, hogy a külső hőmérséklettől függetlenül a testhőmérséklet állandó lesz., mert a bunda nem enged be se hideget, se meleget. Legalábbis nem sokat.
Vagy hát ezt szokták úgy is mondani, hogy a bundájuk télen fűt,, nyáron hűt, nem tudom, hogy technikailag melyik a helyes megoldás, de a végeredmény ugyanaz: nagy szőr = ellenállás hidegre-melegre.
"Kedves Szerkesztők!Dr. D. Zsolt kutató ebédszünetben kapta lencsevégre ezt a sünit a szegedi klinikakertben. A kis állat valószínűleg jóllakott és élvezte a napsütést, mert nem zavartatta magát, azt is engedte, hogy megsimogassák.Barátsággal:…..
mooneye 2011.04.11 08:56:17
Szóval az van, hogy eszembe jutott valami.Én úgy vagyok vele, hogy gyakorlatilag mindenkin lehet segíteni. Illetve ez pont nem igaz, csak azokon lehet segíteni, akik akarják is, hogy segítsenek rajtuk. De akik akarják, azokon lehet. Na mindjárt elmagyarázom...Van egy ismerősöm, akit…..
Múlt hétvégén az egyik budapesti bevásárlóközpontban tartott cicakiállításon készítettem néhány fotót. Sajnos a gépem szinte rögtön elromlott, így csak pár képet tudok veletek megosztani. ..
Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, az ember (illetve elefánt) strandra jár...Forrás: indavideó..
Na mi van, mit nézel? Én így járok ilyen esős időben!Forrás: nerdnirvana.org..
Ő Charley, akinek mozgáskoordináció problémája van, de ugyanolyan teljes életet él, mint bármelyik másik szeretetben nevelt cica. Nem érez fájdalmat, nem igényel speciális ellátást. Szeret játszani, a cicabarátjával lógni, a külvilágot szemlélni és a gazdival birkózni.…..
"Sziasztok!2 évvel ezelőtt már küldtünk be képeket amerikai bulldogunk első fialásáról "ronda" korcsok címmel, idén megérkezett a második alom. Remélem, a képek méltóak a cukiságra, mert véleményünk szerint igen. Nem lehet velük betelni. :) Az első alomnak egy…..
"Mauritiusi nyaralásom legnagyobb élménye az volt, hogy egy órát sétálgathattam két oroszlán társaságában. Mindkettő nőstény volt, kétévesek, és természetesen velük voltak a gondozóik is. Mi, a látogatók – miután aláírtunk mindenféle papírt, hogy saját…..
Fantasztikus ajánlatot hozott a pósta. Szinte visszautasíthatatlan. Nézzük csak: Üdvözöljük a Google AdWords rendszerében! Ajánlatunk: A Google keresési hálózatán (szponzorált link) való megjelenés.   Eddig oké, nézzük: A szolgáltatás díja már…..
Ma azokról az emberekről szeretnék írni, akik nem merik vállalni saját magukat.Tudniillik takarítás közben Nőstény talált egy régi CD-t, amin jómagam, és néhány akkori barátom volt fénykép formájában fellelhető. Úgy gondoltam, nosztalgiázzunk kicsit, így albumba rendeztem…..
Kertes házat keresünk, ezért hónapok óta minden hétvégénk azzal telik, hogy órákig meanderezünk a kis mellékutcákban, és "eladó ház" feliratra vadászunk. Mivel csendes, nyugodt környékeken nézelődünk, gyakori, hogy macskák grasszálnak az úton, én ilyenkor…..
mooneye 2011.02.17 17:12:46
@akikaztmondjákni: Eléggé corginak tűnnek... Vagy ha jobban megnézem, inkább plüsskutyának :3
"Sziasztok!Sharapova nyuszi másfél éve van velünk. Azóta kénytelenek voltunk átalakítani a könyvespolcot, a könyvek idővel egyre feljebb és feljebb kerültek, és egyre több lett az üres polc. Nyuszi ugyanis imádja a könyveket – persze, a maga módján. Bár az is…..
mooneye 2011.02.17 10:21:28
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
mooneye 2011.02.16 18:33:42