Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A papi Pápua Új-Guineán nem tudja felfogni a mozgólépcsőt. Awww!!   ..
Harminchét éves, magasan képzett számítógépes grafikus vagyok. A nyomdai előkészítés, a kreatív tervezés és a 3D grafika irányában is évtizedes tapasztalattal bírok. Két munkahelyem volt, egy főállás és egy távmunka. Februárban a munakhelyemen elém toltak egy…..
József Etella a nagy szubeurópai költő, József Attila költött nővére. Közös tudást és szellemi anyagot birtokolt az öccsével, miközben életét kiscselédként tengette. Ő írta a magyar irodalom legnagyobb verseskötetének, a Medvetáncnak néma női társkötetét: ez a máig…..
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..