Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DWE

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
DWE 2018.12.17 16:07:54
@ZakMcKracken: Mindig elgondolkozok "Hofin", amikor egy ilyen véleményt olvasok/hallok róla. Mert szerintem elég nagy egyetértés van abban, hogy zseniális humorista volt, akit engedtek humorizálni és számomra következő a kérdés: Ő a hibás, aki azt csinálta, amiben jó volt és ezzel a rendszer abszurditásaira is felhívta sokszor a figyelmet vagy azok a hibásak, akiknek ez elég volt, hogy elviseljék, "éljék" a rendszert?
Nagyon kapós interjúalany lett mostanában Gundel Takács Gábor, két hete a Hír Tv-nél volt volt a vendég Veiszer Alinda műsorában, ma este pedig a Story Tv-n kerül adásba egy vele készült interjú. A műsorban Kadarkai Endre riporter arról faggatta, igaz-e, hogy nagyon magas helyről szóltak le annak…..
DWE 2017.05.25 15:58:35
@cukkmukk: Sosem dolgoztam egy televíziós cégnél sem, szóval elhiszem neked, hogy miután a sportosztály vezetése, akik gondolom ezért vannak többek között eldöntötte, hogy kimenjen, utána valaki felülről "átírta" és ez volt a megalapozottabb döntés. Kérlek ne érts félre, tudom, hogy ő népszerűbb, a hazai mezőnyben nem is rossz kommentátor csak akkor vagy a sportosztály vezetésének döntése vagy a felsőbb szint döntése megkérdőjelezhető. Persze ez az egész a vihar a biliben, főleg így kb 7 év után.
DWE 2017.05.25 16:08:10
@sinus67: Én most komolyan politikai felhang nélkül értettem, amit írtam. Lehet, hogy kapott minőségi biztosítékokat és külső gyártó meg minden. Csak hát a tv2 nem túl sok sikeres műsort tett le mostanában az asztalra. Annyit így végiggondolva elismerek, hogy ezek nem feltétlenül következnek szakmaiatlanságból.
Március 1-jével indul a Flash - A Villám címmel a CW The Flash című sorozata, ami az Arrow spinoffja, és értelemszerűen egy újabb képregényadaptáció, ami egy Barry Allen (Grant Gustin) nevű srácról szól. Barry egy balesetben természetfeletti képességeket szerez (villámgyors lesz például) és…..
Őszintén szólva soha nem értettem, mi a nagy pláne ebben a sorozatban, a kultstátuszt meg pláne nem tudtam magamnak megmagyarázni, de biztos velem van a baj, mert a Doctor Who meglehetősen népszerű az egész világon. Utoljára én akkor tudtam végignézni egy epizódot belőle, amikor…..
DWE 2015.10.28 17:59:32
@Kampec:
Igazából a mostani évadban is (eddig) minden 2. rész folytatás.

Amúgy nem bánnám, ha Capaldi lépne, valahogy nekem nem az igazi, de lehet, hogy csak azért mert többet/mást vártam a "doktorától".