Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla*

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szigeten található első monumentum (föld: "riches of terra") unlockolása és felépítése. A többi a szintek lépésével automatikusan hozzáférhető lesz. Amennyiben 2 nap alatt elvégzed, egy kincseláda a jutalmad, amiben pénz, XP, LP és alapanyag van a szobor további…..
Ez egy extra quest, a Salsa tánc hobbit lehet vele unlockolni, ha pedig időben végzel vele hozzáférsz jutalomként a szőnyegekhez. (7 nap van a szőnyegekre) Ahol nem írtam oda az időt, azok pár percesek vagy másodpercesek, ami hosszabb kiemeltem. Úgy kezdesz, hogy találsz két…..
Ezzel unlockolod a baby simet és ha 3 nap alatt megcsinálod, akkor a "baby pack"-ot, (ami nekem sajnos nem sikerült időben) és egy mobil telefont. Legyél kedves egy simmel "Be nice" Bővíts vagy készíts egy szobát. Inkább készíts, majd úgyis ki kell tapétázni Na most tapétázz…..
Ezzel a feladattal unlockolod a tengerparti nagyobb telkeket, az ingatlan ügynökséget (ez sim munkahely is egyben), illetve ha 3 nap alatt elvégzed a feladatot, akkor jutalomként unlockolod a "Beachside escape" házat is, amit 55LP-ért utána megépíthetsz. A már korábbi posztban…..
A social task-ok csak akkor teljesíthetőek ha van olyan szomszédságod (és látszik is :( ), ahol a szükséges dolgok megtalálhatóak a feladat elvégzéséhez. Egyszerre csak egy simet küldhetsz szomszédolni és egyszerre csak egy feladatot kapsz. Előfordulhat, hogy nem akarod vagy nem…..