Regisztráció Blogot indítok
Adatok
little idiot

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Minden tiszteletünk és rajongásunk az alább látható egyetemi előadóé, a jelek szerint a győri Széchenyi Egyetemen úgy emberileg, mint szakmailag remek gépészmérnököket képeznek. ..
Subba Az ideális férfi... 2008.03.06 15:43:19
...nem más mint egy mozgó szaporítószerv. Ennek jegyében osztjuk meg veletek az alábbi bizarr kis videót. Hát nem aranyosak a kis arcos faszok? Ja a videót csak akkor nézhetitek meg a kép közepén lévő háromszögre kattintva, ha öreganyátok becsületére már elmúltatok 18 évesek,…..
Subba Cuki csöpp gengszter 2008.03.06 11:44:56
Hölgyek, urak, fogyasszák szeretettel a Gangsta Boyz-Da Boss: Fiatal Gangsta nevű lakossági gangxszxkta hipphopp alkotást. Nemcsak tehetséges, de szimpatikus fiatalok verselnek remek zenei alapokra, amit nyilván ők maguk szereztek. Az Öt utcaiak felköthetik a gatyájukat. ..