Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luz Maria Conchita

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt: Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az…..
Elég meredek pletykát hallottunk, nem is merjük tutira mondani, hogy igaz: a TV2-t megvásárló Andy Vajna olyan szabad kezet adott Dirk Gerkens vezérigazgatónak, hogy tök önként felvette maga mellé Habony Máriát, Habony Árpád testvérét, akiról mindössze annyit tudunk, hogy 2003 óta egy Színes Tinták…..
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
Luz Maria Conchita 2015.11.02 11:28:45
@Bergyilkos Bohoc: megvolt a hang. nem volt hamis, kiénekelte, amit ki kellett. az előadásmód nem tetszett. jobban hasonlított az Ave Mariához szerintem, mint az eredetihez. nekem vontatott volt, túl mesterkélt.
mellesleg én sem mindig értem a zsűri mi alapján pontoz. szerintem mindenkinek megvannak a kedvencei, és azok szekerét tolja.
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..