Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bius,Karina és Judit

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                     Már jó egy hete ezt műveli:) A fotón talán nem látszik igazán, de folyvást előreszegi a kis buksiját, emeli a vállait, és amikor odadadom neki a kezem,…..
Levente, Csanád, Csenge Tudomány 2010.07.08 05:47:00
Még görcsösek a mozdulatok, még remeg a kicsi kéz, de ha valaki rajta felejti a szemét - márpedig egy anyuka szokta:) - akkor látja, hogy már nem céltalan hadonászásról van szó. AZT a bizonyos játékot szeretné megkaparintani!…..
Levente, Csanád, Csenge Jemente 2010.06.30 09:08:00
A Csanu hívja így:) Ő kicsit korábban kapott kistesót, mint anno a Csenge, de csak egyszer mondta, hogy tegyem le, és inkább őmellé bújjak az ágyba, hogy ketten aludjunk. Az első két hétben nagyon szépen csiszolódtak, a harmadik hét volt a "kibukás", akkor történt ez…..
Nemrég fedeztem fel ezt:április 28. Valériamájus 28. Csanádjúnius 28. LeventeIsten éltessen a mi kis kacagógerlénket!Olyan édesen, hangosan tud már kacagni, legjobban arra, ha a fülecskéjét puszilgatom, de nagyon szereti azt is, ha valaki beszélget hozzá, olyan édesen válaszolgat!…..
Levente, Csanád, Csenge Restancia 2010.06.03 05:37:00
Annyi minden, hogy csak a gyorsan előkerülő lényeges pontokat:)Szóval május 28-án a Csanu névnapján a mi kis Csengénk elballagott az óvodából. Ezen a napon történt még egy nevezetes esemény, hogy a legkisebb se maradjon ki - a Levente "megtalálta", és azóta szopizza a…..
Sok születésnapokat vígan megélhess,Napjaidat számlálni ne légyen terhes.Az ég harmatja szívedet újítsa,Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék,Amellett semmi bánat ne barátkozzék.Légyen éltednek virágja mind kinyílt,Szíved ne szenvedjen…..
Megszülettem !!!!   2010,04,02. 3óra 05 perckor   Súly: 3700g   Magasság: 54cm   Név:  Bán Levente Gergő   Jelenleg apa viszi az  bologot  ő a travian világában edződött , ezért várható némi változás mind a tartalom mind  a…..
Méghogy a front megindítja... Vagy lehet, hogy már most dacccol velünk?!Mindenesetre egyáltalán nem gondoltam, hogy majd még ennyi bejegyzést írok a pocis fotók után:)De így legalább tegnap ott lehettünk a papa 77. szülinapján , sokat motorozunk, biciklizünk a gyerkőcökkel, este…..
Az igazit szerdára ígérik, Babóca-jel semmi. De valami biztosan van  a levegőben, mert a gyerkőcök is oda vannak, hazafelé az oviból a Csanunak már sehogy sem volt jó, a Csenge pedig az Annától tegnap kölcsönkapott biciklijével belerohant az autó ajtajába... (elég csúnya).…..
Szép lassan.A Csenge szülinapja is lefutott, minden formában, itt volt a család, és a barátnős buli is sikerült végre (ovis hányás-hasmenés járvány - amiből szerencsére mi kimaradtunk - bojkottálta az eredeti időpontot)Természetesen a 6-os szám bűvöletében kissé faramuci…..
Levente, Csanád, Csenge CSENGE 2010.03.03 07:49:00
- Esik a hó.És tényleg. Az ég szürke, de olyan vidám szürke, amilyen hóesésben szokott lenni. Mégis tavasz van a levegőben.  Milyen nagy ablaka a van a szülőszobának. Nem is tűnt fel. Persze, éjjel jöttünk...Már 6 éve. Egyesztendős voltam, épphogy elindultam. Aztán…..
Levente, Csanád, Csenge Életjel 2010.02.24 07:02:00
Nagyon köszönöm  mindenkinek a kedves érdeklődést:) Annyi minden kimaradt, hogy nincs is értelme próbálkozni:)Az év nagyon rosszul indult, minden napra (szó szerint) jutott valami, amit a papa kórházba kerülése tetézett.A havat nagyon élveztük, a Csanut is sikerült…..
A nagy karácsonyi készülődésben is muszáj ezt leírnom, nehogy elfelejtődjön. Egyébiránt a nagy karácsonyi készülődés annyit tesz, hogy amíg hó volt, minden nap sok-sok időt töltöttünk a kicsikkel odakint, szánkóztunk, hóembert építettünk. És készült több adag…..
Levente, Csanád, Csenge Télapó 2009.12.06 06:43:00
Nagyon vártuk - már november eleje óta. Akkor kerültek elő a Télapós ablakdíszek, a Télapós könyvek és a Zeneovi Téli ünnep című albuma.És a sok Télapós dal, amit a végére már a Csanuka is kívülről fújt, és naphosszat énekelgeteti őket (mikor nem épp valamelyik versből…..
Levente, Csanád, Csenge Babóca 2009.11.29 05:44:00
Annyi mindenről akarok írni - de választani kell: megélni, vagy megírni... Nálunk az előbbi zajlik, csordultig merültünk bele, így kevés idő jut a megörökítésre - legalábbis írásban:)Az idő rohamléptekkel halad, el sem hiszem, hogy ez már a 22. hét (ma van a fordulónap),…..
(na, most jó sokat írtam, és találtam korábbit is, ami nem volt még publikálva... még a Csengéről szeretnék 5,5 éves összefoglalót, a Csanu 2,5 éveseit tovább, és egyet a Babócáról...haj-haj)Sosem volt egyszerű - írták is mindenütt, közismert, hogy a gyerekek ragaszkodnak az…..
Kaláka után szabadon: Van egy kisöcsém,neve Csanu.Odavan érte anyu.Apu is, én is,minden nagynéni.Családunk szeretet alapú.             kedves új altatónk (miután kívülről fújják Gazadag Erzsi Biztató…..
Bius,Karina és Judit 2009.11.18 12:29:30
Levente, Csanád, Csenge Események 2009.10.23 07:24:00
Így a 17. hétet betöltve (már egy hete írom ezt a bejegyzést...), egy sor kötelező vizsgálaton túl nagyon jól érezzük magunkat. De már borzasztóan elegem van a sok orvoshoz járásból, szinte betegnek éreztem magam, mondtam is mindenütt, ők meg védekeztek, hogy ez a mi…..
Annyi minden történik, rengeteg jó kép, a mama szülinapja, a Bencéé, a Falunap, előtte szüreti felvonulások, az élmények, mikor a kicsik is kint vannak a krumpliföldön, szüretelünk, vagy babot szedünk a mamával, késő délutáni ejtőzések apával, még lőni is próbáltak a…..
Sokat töprengtem ezen- főleg, mert én is ilyen "tüneteket" mutattam gyerekkoromban, és a csemetékre is jellemző.Végre megvan a magyarázat, Ranschburg professzor tollából:  A különös adomány A „félénk gyerekekről” írt cikkemben fel akartam hívni…..
2009. 08. 27-2009. 08. 30. - az első igazi nyaralás.Nagyon rossz volt - hazajönni...Háromszor fürödtünk (sajnos csak délután érkeztünk meg), a víz a Csanunak is csak térdig ért, irtó nagyokat pacsáltunk, apa felfújta a gumicsónakot, és még a Csenge is evezett, vizibicikliztünk,…..
Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntést!Jól vagyunk, nagy az öröm - főleg a Csenge részéről, a Csanu még nincs igazán tudatában, hogy egészen pontosan mit is jelent ez, de ő is örömködik - a kistesó miatt.A Csengécske gyakran simogatja, puszilgatja  hasam,…..