Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Junkfer

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Junkfer 2006.09.20 21:06:00

Helló mindenki!

Valaki szólt hogy itt ismét van valami mozgolódás!
Nagy gond ha jövök én is... csak azért mert nem végszónak szántam hanem válasznak.... és így azért jobban örül a szívem, hogy nem lett végszó...



richard60 2006.09.08. 18:30:04

Hm, a parlagfüvet hagyd meg és imádkozz gyógyulásért... valószínűbb hogy sokkal hamarabb választ fogsz kapni mint az előző ügyben és több mint biztos, hogy véglegeset is.... :))
Nem mellesleg pedig ez is egy olyan dolog, amihez kellesz te is és nem csak Isten....



Hm, látom Jelenések könyve...
érdekes ezek szerint a korábbi utalásaim csak egyesek vették hihetőnek, amikor apin számok és digitális azonosítók és állatokba ültetett chipek, meg az útlevélre digitálisan rögzített ujjlenyomatok korában élünk??


Nyúl Béla 2006.09.14. 13:35:20
hm, ehhez a Jézus dologhoz egy kis kitérőt tehtnénk: Jób könyve:
Jób 9. 32-33.
Mert nem ember ő, mint én, hogy néki megfelelhetnék, és együtt pörbe állanánk.
Nincs is közöttünk igazlátó, a ki kezét közbe vethesse kettőnk között!

Ebben a helyzetben ugye Jób istenről beszél, de akkor kiről beszél a 33. vers második részébe? nem lehet hogy ez a rész is vonatkozhat Jézusra? Szerintem ő a közvetítő....


moncsa 2006.09.20. 14:43:42

"Azt nem fogom fel sehogy a kis agyammal, hogy miért kell minden hogy rossz legyen, ami nem szerepel a bibliában?"
Olvastam itt az előzőekben és arra jutottam, hogy vizsgáljuk meg az előzőekben felmerült tudományos variánsok és elméletek számát, valószínűleg elég sok lesz olyan ami homlokegyenest mást mond mint a biblia. nincs itt gond, de úgy gondolom, hogy ez ez tényleg egy bináris dolog, és el kell határozd magad, hogy hova szánod oda magad?

moncsa 2006.09.20. 16:29:30

Hm, lombikbébi esetében azért h a jól tudom emberből lesz embrió... a kérdés viszont jó, csak ki kell bővíteni, mennyi idóvel ezelőtt mennyi mindenről nem tudtak? és lehet hogy ez a tudományos és technikai fejlődés által okozott bizonyos hitbeli, erkölcsi, morális és életkorbeli visszavetődést? de akkor mégis voltak boldog emberek, akik lehet hogy 969 évig éltek???



No, szóval itt vagyok, isten áldjon mindenkit, holnap este olvasok....
Junkfer 2006.10.06 20:17:25
Helló!

Elég rég voltam de úgy látom hál' Istennek az örök témák megmaradtak...

Moncsa!

"ttól, hogy valaki discoba vagy buliba megy, nem biztos, hogy iszik, vagy drogozik, vagy éppen összefekszik fűvel-fával. Persze, sokkal nagyobb a kísértés a rossz dolgokra, de éppen ezért mondom, hogy a gyerekeket igenis fel kell világosítani"
Hm, most lehetne azt mondani, hogy "ne kísértsd a te uradat istenedet", de nem csak ennyit lehet, sőt....
Tudod hiszem, hogy lehet televízió, disco, buli, és pláne drog nélkül élni hm, mi is voltunk több évig ilyen dolgok nélkül... a napi hírek eljutottak hozzánk, nem voltunk "lemaradottak" semmiben és az életünk is könnyebb és szabadabb volt, mondom így visszaemlékezve arra az időre. Hm, beszélgettem egy ismerőssel, azt mondta, hogy engedi a gyereket tévézni... megnézheti az időjárás-jelentést, mert ott max tévednek, de nem hazudnak bele az ember szemébe... hm asszem erősen igaza van....

" Azt mrg nrm tehetem meg, hogy nem engedem el, mert akkor nem lesz társasága, ha mindenki odajár, nem lehet hogy ő nem."
De megteheted, az ember ha akarja megtalálja azt a helyet ahol a gyerekeit igenis a legjobb helyen tudhatja. Tudom ezt saját példán.... A gyerkőc nem a HGY iskolájába jár, de egy nem hivő ismerős ajánlott egy iskolát, történetesen keresztény... Hm a gyereket nem lehet hazahozni a suliból dálután 3-4, vagy pénteken du- 5 óra felé mert még maradni szeretne... én magam és a felem is nem egy közeli barátot találtunk itt....

"Nem tudom, hogy mivel rontódik el a házaságy azáltal, hogy esetleg megnézel egy jó csajt, vagy pasit"
Mondjam vagy mutassam? :) Tudod, ha csak kívánsággal nézel, kombináljuk ezt a ne kísértsd-el, a felebarátod nőjét meg ne kívánd-dal stb.... Emlékszel? :)

Szép Hétvégét....
Junkfer 2006.10.12 14:31:14
Helló!

Hm, érdekes hogy most jutottunk ide... közlekedés és technikai fejlődés, autó...
Történik velem, hogy autót cseréltünk a múlt hónapban...
Azonban jó szájíz nélkül. Történt ugyanis, hogy szó szerint az utolsó 5 méteren rohantak belém, ahogy épp azt néztem kanyarodhatok-e be a parkolóba vagy sem...
Kiszállunk mind a ketten az autóból, nézek a hölgyre, és kérdezem, nem-e tudott volna esetleg kikerülni, mivelhogy álltam és indexeltem...
Erre ő fennhangon közölte, hogy én kirántottam elé az autót és ezért már nem tudott mit csinálni.... Persze odajött a vevő is és hát ment volna az eset megbeszélése, azonban a hölgy abszolute elzárkózott minden kompromisszumtól... A vevő is jelezte a hölgy felé, hogy jó lenne ha elismerné a felelősségét. Erre a nő kijelentette, hogy azon kívül hogy 60-al előzött semmit sem csinált rosszul, és én vagyok a felelős... Arra már érdemben semmit nem tudott kibukni, hogy a 30-as táblánál vajon miért is gondolja hogy ez szabályos lett volna... az egész eredménye az lett, hogy hívjunk rendőrt...
És most jön az egészben a legszebb, a rendőr kijött felvette a jegyzőkönyvet, közölte a hölggyel, hogy valszeg ő lesz a hunyó a dologban...., majd ma megkaptam a határozatot, melyben csak és kizárólag engem neveznek meg felelősnek, és arról egy halvány tollvonás sincs, hogy ő ugyebár szabálytalanul kezdte meg az előzést... Na szóval ez a mentalitás.... :)
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..