Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polilili

1 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ébredő szexualitás Új honlap 2020.01.03 21:05:55
Örömmel tájékoztatlak titeket, hogy blogom új honlapra költözött. https://ebredoszexualitas.hu/ A régi és új tartalmakat mostantól csak ott találjátok meg. Ha egy konkrét bejegyzést, vagy témát keresel, használhatod az új oldalon a jobb felső sarokban található keresőt...
Ahogyan arról korábbi bejegyzésünkben már részletesebben beszéltünk, nagyon fontos, hogy a véleményvezérek egyértelműen tájékoztassák követőiket arról, ha egy tartalmukat ellenszolgáltatás fejében jelentettek meg. Várható volt már, hogy a GVH is lépjen az ügyben, és most ajánlást adtak ki arra…..
Ha már beállítottad a blogodon a Facebook kommentezést és túl vagy a Hogyan tudom moderálni a facebook kommenteket segítéség poszton, de nem vagy teljesen elégedett, mert nyomasztani szeretnéd magad kommentértesítőkkel, akkor jó helyen jársz. Bevezetőnek még annyit, hogy ha Facebook kommentezést…..
   Fotó: Filep László   Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra…..
Tudjuk, hogy milyen fontos a nőkkel való kommunikáció során a testbeszéd, mimika, illetve a szavak megfelelő használata. Külön tanítani lehetne, hogyan érdemes fogalmazni írásban, vagy szóban. Nem is akarok ebbe mélyebben belemenni, inkább egy szót szeretnék kivesézni.  Mondhatnánk, hogy na bumm,…..
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Polilili 2017.03.01 08:19:00
@Polilili: Amúgy van olyan e-mail cím, ahol lehet veletek kommunikálni a blogról és együttműködésről az Index-szel? Hónapokkal ezelőtt küldött e-mailemre még nem érkezett válasz...
Polilili 2017.03.06 17:22:25
@dr0: szuper :)
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
Még sosem voltam nudista strandon, mégis megszállt a vágy, hogy ledobáljam a fürdőruhámat a strandon. Persze nem lehet, nem lehetek abban, amiben kényelmesen érzem magam. Miért nem? "Nem, és kész!" - kb. ezt érzem a kultúránk válaszának, merthogy igazán értelmes magyarázat…..
Polilili 2016.08.02 22:48:19
@Fermentátor: Persze, hogy hőbörgés volt. :)
Polilili 2016.08.02 22:54:48
@LANIAKEA: Köszönöm! :) Főleg, hogy ennyire utánam olvastál!

Bár nem akartam mentegetőzni, de most már akkor megírom: nem félek megmutatni a testem. Inkább az idegen közeg ijesztőbb, az ismeretlen, az új. Meg az, hogy én szeretek másokat megnézni, de ez "ciki". Még a metrón is annak érzem, ha megnéznék valakit, mert érdekes, szép, különleges, vagy épp fura. Ez a norma van (még) belém kódolva.
De amúgy nem félek nagyon.
Sokszor ahhoz is elhatározás kell, hogy futni menjek, vagy elmenjek kenyérért. Ez is egy ilyesmi elhatározás-gyűjtés inkább. Alapból sem járok strandra sokat, a meztelenséget pedig megélhetem itthon is, ezért nem fogok elindulni Délegyházára. Inkább arról a helyzetről írtam, amikor a hely adott, s ott, azon a helyen zavart (kicsit), hogy nem élhetem meg a meztelenségem, s ezen elgondolkodtam.
Polilili 2016.08.02 22:57:15
@Valóság nevű unokahúgotok: Hihi. :) Melyik része volt távol a valóságtól? Az, hogy levettem a bugyim a víz alatt? Fú, tényleg nehéz elképzelni.
Nem fikció, de ha mégis az lenne, az sem gond szerintem. A regények is elég elfogadottak társadalmilag, meg a sci-fi is.
A cél az elgondolkodtatás, ennyi.
Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik a szívesen tárnák a szélesebb olvasóközönség elé a posztjaikat és boldoggá tenné őket, ha az Index2 szerkesztői kiemelnék posztjaikat az Index2 felületeire. A működésünkről A szerkesztők két felülettel dolgoznak: az Index.hu-n lefelé…..
Ha Mikulásra azt kívánhatnád, hogy tökéletes legyen a szexuális életed, akkor mennyi szexet kívánnál magadnak? Persze tudjuk, a mennyiség nem minőség, sőt, nem is csap át minőségbe, van-e olyan mértékegység, amellyel ki tudnád fejezni, hogy mivel lennél megelégedve? A…..
Gyakran gondolsz a szexre? Gyakran terelődik el a figyelmed, mikor épp nem a szexre kéne gondolnod? Nehezen koncentrálsz a munkára/tanulásra, ha épp rádjön a falkaparós kívánás? És vajon szex közben mire gondolsz? Arra, amit éppen csinálsz? Vagy be-bevillannak más dolgok is?…..
Polilili 2015.11.02 08:55:36
@skarlát betű: Köszönöm! Megerősítő is volt, akit írsz, és ötleteket is adott, de legjobban a segítő szándékot értékelem!

A fantáziálás szintén nehéz nekem egyébként. Fogalmam sincs, miért, de el sem kezdődött bennem a fantáziálás... (ebredoszexualitas.blog.hu/2015/10/25/fantaziak_nelkul)
Polilili 2015.11.16 22:11:42
@skarlát betű: Jaj, nem, bocsánat, csak átneveztem a címét... :) ebredoszexualitas.blog.hu/2015/10/25/fantaziak_nelkul
Polilili 2015.11.22 22:12:08
@Aleksandros: Köszi! Teljesen igazak és mind rólam szól.
Rengeteg heteró férfi fantáziáját mozgatja meg a testi-lelki jó barátnők közötti kommunikáció: egyrészt kíváncsiak rá, vajon szó esik-e szexről is (persze a szöveg mellé tetteket is szívesen képzelnek), másrészt nem szívesen gondolnak bele abba, hogy a lányok kibeszélik…..