Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honzi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győztes Kispad csapata nyert, a hazaiak legnagyobb játékosukra emlékeztek, aki több gólt rúgott, mint Chuck Norris. Csak a vége sikerült csúnyára, melyik derbin jártunk? Sokáig úgy tűnt, a szurkolók csak a koreókkal foglalkoznak, a prágai derby lefújása után megismétlődött…..
Romák támadása után Csehországban nem hangulatkeltés folyik a kisebbségek ellen a médiából. A neonáciktól elhatárolódtak a szervezők, az alattomos támadókat tíz év börtön fenyegeti. Mi történik Csehországban egy "romaellenes" tüntetés után? Összecsapott a rendőrség a…..
Honzi 2013.06.03 01:12:44
Alapvetoen nem vagy hulye gyerek de valami nagy trauma erhetett az eletben korabban mert a kezdetekhez kepest kicsit elkurvultal. Szoval ertem en, konnyu szorni a "te naci vagy" beszolasokat az kommentelokre meg ugy alltalaban a magyarokra (nekem mostansag ez jon le blogodrol) de azert mondjuk el azt itt az embereknek, hogy kedves cseh barataink nem eppen arrol hiresek, hogy ne basznanak oda a roma polgartarsainknak neha. Szoval voltak itt sterilizalasi balhek par eve, jo par molotov koktel is elrepult az elmult evekben, hetekig ment a buli Varnsdorfban (es asszem Rumburk sem maradt ki belole) es meg lehetne sorolni. Szoval cseh barataink sem szentek, persze ITT is csak egy nagyonnagyon kissebbseg csinalja a balha mint MO-n. Persze tudom mi magyarok eleg konnyen ciganyozunk stb. es talan a cseh atyafiak nem mindig mondjak meg a tutit de ugye tudjuk: amelyik kutya ugat...szoval talan itt kicsit veszelyesebb a dolog. Szerintem nem sok kell, hogy robbanjon a bomba. Az, hogy Ray fiu eroszakellenes megmozdulasrol besze...hat szerintem az emberek tobbsege pont a romak elleni fellepest akartak volna elomozditani csak hat ugye jo csehek leven inkabb kussoltak mert ugye ha elviszik oket a jardok akkor hogy a poccsbe fogjak meginni az esti soruket.... Egyszoval baratom szerintem a csehek es a magyarok kozott annyi a kulonbseg, hogy mig otthon polgartarsaink elkezdenenek kurvaanyazni (es talan megprobalnanak valamit csinalni)azert mert a varos egy nagy reszeben csak akkor reggel 6 es 8 kozott lehet parkolni es reggel 8-tol masnap reggel 6-ig meg fizetes elleneben sem addig itt inkabb meg sem szolalnak mert hat ugye nehogyman balhe legyen inkabb behozom a zongorat a hatamon.... Na keso van mar
Rendkívüli állapotot hirdettek ki a gyorsan emelkedő vízszint miatt Csehországban. A miniszterelnök este hat órára és rendkívüli kormányülést hív össze. Eddig egy halottról tudunk és három eltűnt személyről. Prágában vasárnap délután nyolc metrómegállót bezártak,…..
Honzi 2013.06.02 23:42:15
@jelentéktelen alak: Hrenskot felejtos, ha minden ugy megy mint 2002-ben akkor talan helikopterrel eltudsz majd oda menni.... Jo lesz majd neked itt Pragaban, majd bejarod a kulvarosi panledzsungelt, azok egy resze talan szaraz lesz.
Közhiedelemmel ellentétben nem csak belvárosa miatt jár több turista Prágába. Könnyen megtanulható, utasbarát tömegközlekedés, élhetőbb város, folyamatosan megvalósuló beruházások, pörgőbb étterem-, gastro- és hotelkultúra. Budapest fantasztikus adottságai ellenére pedig…..
Honzi 2011.05.06 23:00:15
Praga szep, Praga jo. De……..
De kutyaszar itt is van, nem is keves. A csovesek ijesztobek mint Bp-n. Termeszetesen mindenut ott vannak csoportosan (pl Mustek).
A belvaros szep de hat nekik is kellett egy kiados arviz ami utan azert rendesen kellett renovalni az egesz varosban.
Opencard : amint a szocik nyernek a kovetkezo valasztason valoszinuleg az elso dolguk az less hogy megprobaljak Paja Behmet bortonbe kuldeni. Hogy miert? Szuper dolog az Opencard csak hat ahoz kepest hogy mire lehet hasznalni tuuuuuul sokba kerult……ismeros nem?
Blanka (mint alagut): jo dolog lesz ha verge elkeszul. Viszont remeljuk a varnegyed nem fog beleszakadni. Ennek meg van az eselye…..Praga egyik legnagyobb parkjaban a Stromovkaban akkor helyen szakadt be az alagut mint a to a Varosligetben illetve a Honvedelmi Miniszterium kertjenek egy resze is oda kerult….
Kozlekedes: Na az szuper! De tenyleg. Bar kerdes az hogy a varos meddig birja szamolatlanul tomni a az MHD-be (itteni BKV) a zset. Amint ez a tomes abba marad itt sem less job mint BP-n.
Zonak: Szoval terkeped nem eppen a legjobb.Decin sosem azert messze van ahoz hogybenne legyen. Az 5-os zona egy kicsivel Melnik felett er veget ami meg meg mindig vagy 80 Km Decintol…
Metro: ez is egy pozitivum. Tenyleg epul es fejlodik
Eden stadion: szuper bar sajnalom hogy a csapatomat a Bohemians 1905-ot oda szamusztek. Igaz hogy a Dolicek lepukant es korszerutlen de a hangulat ami ott volt……… A masikcsapat a Slavia akie a stadion is pillanatnyilag ugy nez ki hogy a 3-ad osztalyba lesz szamuzve….
A nemet turistak: imadnak ide jonni. Hogy miert? Hogy lassak hogy a nagyszuleik hol eltek anno. # millo nemet lett kitelepitve 45 utan…..Jo latni hogy honnan szarmazol….
Szemely szerint en ugy erzem hogy a csehek egy csopet bunkobbak mint mi “balkani” magyarok.
Ajanlom a Gyulolt ellensegeink blog csehekre vonatkozo irasat. Nagyon ott van.
gyuloltellensegeink.blog.hu/2010/09/28/a_csehek_1
A cseheknek csak egy nagy elonyuk van velunk magyarokkal szemben. Jobb a marketingjuk ugy 1918 ota…Ez van…..Sajnos….
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
Honzi 2009.05.30 13:23:14
A tizenhatodik önálló pontvadászatban trónfosztásra készül a Ceské Budejovice. Ehhez a legsikeresebb cseh csapat, a Sparta egyeduralmát kell megtörniük. A világ bajnokságait bemutató sorozatunkban Csehország következik. Február 21-én zárult az élvonal alapszakasza, amelyben…..