Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zounuk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
Retró témájú bejegyzéseinkre marékszámra szoktak jönni olyan olvasói kérdések, hogy hol találhatók meg a neten Kádár-kori magazinok, Rádióújságok, miazmás. No, Rádióújságok egyelőre tudtommal sehol, viszont számomra hatalmas meglepetés volt, hogy a Ludas Matyi régi…..
comment:com Lopott a Napkelte 2008.02.05 08:23:00
A Napkelte eddig sem a látványos díszletekről volt híres, biztos nem akarják, hogy a lenyűgöző képi világ elvonja a nézők figyelmét Hiller István újabb nagyszabású projektjének ismertetéséről, a Vízművek pr-riportjairól, meg persze Verebes István szuszogásáról. Biztos a…..
hogyvolt Hogy volt: Topmodell 1x07 2006.11.14 12:34:00
Unokatestvérünk, a subba adta hírül tegnap reggel, hogy megvan a Topmodell 3 döntőse (hát már hogyne lenne meg, a műsor felvételről megy), ezért izgalommal vegyes borzongással vártuk a legutóbbi epizódót, vajh bekövetkezik-e a jóslat, tényleg nem esik ki az alacsony szőke lány?…..