Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J357

489 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dichroic papír azaz dicro slide a GMből szerezhető be 2100 ft körüli áron.Előnye hogy ollóval könnyen kivágható bármely alakzat, vékony (több réteg üveg eléggé megnöveli az üvegékszer vastagságát) és bármely COE értékkel rendelkező üveggel összeolvasztható. Többféle árnyalatban kapható, a neten…..
Lisa Chance sorozat második kötete, Lisa viszi a kávézóját, mikor is filmet forgatnak a kisvárosban és Lisa megint egy haláleset helyszínére csöppen.Szórakoztató könyv, kevésbé van a krimi szál a középpontban, inkább Lisa mindennapjait követhetjük nyomon, sikerül e megtartani bevált alkalmazottját,…..
Lisa Chance sikertelen színészi ambícióit feladva, egy friis szakítás után visszatér szülővárosába. Lisa nagynénjével kávézót akar nyitni ám mindenféle nehézségekbe ütközik, 1 holttestbe többrk közt, s bár eleinte nem nagyon akar nyomozni, mikor gyanusított lesz, a maga módján felveszi a kesztyűt…..
Bár krimi novella kategória, a gyilkosság és annak felderítése mellékszál a történetben. Zoey sikeres ügyvéd,kartierje felfelé ível mikor is ügyfele botránya miatt kirúgják.Zoey elköltözik egy kisvárosba, ott cukrászdát nyit de nemcsak egy gyilkossági üggyel kell szembenéznie, hanem rádöbben hogy…..
Krimi novella, érdekes a helyszín:egy borászat szőlőbirtokkal.Jó receptek és bor leírások vannak a könyvben. Kár hogy Nikki a történetben szőke, a borítón meg fekete hajú...a történet az elején kissé vontatott aztán felgyorsulnak az események.  ..
Egy rövid novella az újrakezdésről.Grip egy vitorlással vág neki a tengernek,már minden mindegy számára hisz 2 éve nem bírja túltenni magát szerettei elvesztésén.Egy vihar egy szigetre veti, ami egy milliomosé aki segíteni szeretni Gripnek.Elhívja magához vacsorára ahol bemutatja neki azt a lányt…..
Googleplay booksról ingyen letölthető. Nem krimi és kicsit komorabb mint az író már említett könyvei.Vivi válása után Amerikából Görögországba megy kamasz lányával új életet kezdeni a sosem látott rokonokhoz.Vivi élete Görögországban sem alakul a legjobban, mikor már úgy gondolja hogy a gödör…..
Doreen válása miatt egyik napról a másikra drasztikusan megváltozik az élete: állás nélkül, pénz nélkül kénytelen nagymamája házába költözni.Nan egy idősek otthonába költözik, a papagáját és a cicáját pedig Doreenra hagyja.Doreen a kutyájával érkezik de kapásból meg kell tanulnia a cicáról és a…..
Allie egy görög szigeten él, különleges képessége hogy látja a szellemeket, így mikor rátalál szomszédasszonya holttestére nem csoda hogy az asszony szelleme megkéri hogy találja meg a gyilkosát.Allie eddig csak elveszett tárgyakat megkeresésével illetve hűtlen társak lebuktatásával foglalkozott…..
Cassie sebésznek készül, azonban egy baleset során megsérül a keze így fel kell adnia karrierálmát.Londonba megy vigasztalódni ahol belebotlik Violetbe, a rendőrség francia származású brilliáns logikájú tanácsadójába.Violet kicsit Poirotra emlékeztet, tisztában van remek megfigyelési képességeivel…..
Kissé vontatottan indul a történet és nekem többször rá kelkett keresnem szavakra a szótárban, de aztán annyira megtetszett a könyv sajátos humora, hogy gondolkodom rajra megvegyem e a folytatásokat az Amazonról. Kat Makris Amerikában él görög származású édesapjával, mikor is egy nap az apja…..
Ez is egy krimi sorozat első kőtete aminek szívesen megvenném a többi részét is:))) Szórakoztató egész eredeti ötletekkel. Amelia Spelled, történetünk főszereplője meséli el a vele megesett dolgokat megfelelő humorral fűszerezve.Ameliat történetünk elején kirúgja a barátja, elküldik a…..
A történet a 20. század elején játszódik egy angol vidéki kúriában.Az elbeszélője Charles Knox aki résztvevője az eseményeknek de Angela bogozza ki végül az ügyet.Érdekes krimi, Agatha Christie könyveire emlékeztet: a dolgozószoba ajtaja zárva, a kulcs belülről van a zárban, bár az erkélyre vezető…..
zenei tippek Andra Day Rise up 2019.04.04 21:35:53
Jó dal, jó videoklip és szuper hang!!!!..
Zoe egy fedél alatt lakik volt férjével, az alsó szint Zoe helye, a felső Jacké.Zoe szabad szellem, inkább otthonról szerkeszt fordít, néha kutyát sétáltat a napi betevőért, de irodában nem hajlandó dolgozni.Nagy álma hogy eljusson az utazásról szerkesztett könyvei helyszínére valamikor.Teljesen…..
Stormy Day visszatér szülővárosába ahol ajándék boltot nyit, illetve bérlőt keres az ikerház másik felébe ahol lakik.A többség kekeckedő nőszemélynek tartja, így leendő bérlője is aki szóba elegyedik Stormyval az állatorvosnál és viccesen mesél neki a házsártos főbérlőről nem ismervén…..
Először a filmet láttam, televízión és bár a kritikák nagyon lehúzták nekem nagyon tetszett.Igaz, imádom ezt a korszakot (1938) amit a film tökéletesen hozott jó színészekkel.Tetszettek a helyszínek, a képek(ami alatt az operatőr munkáját értem).A film ugyan a gyilkossági szálon haladt de mégis…..
Na ez az a könyv aminek a folytatásain gondolkodom hogy megveszem. Humoros, olvasmányos és egész szimpatikus Pink aki elmeséli a történetet:)Pinknek azaz Lacey Pinkertonnak szuper orra illetve szaglása van, amit gyerekkorában megtanult kezelni, azaz tudatosan csak bizonyos illatokra koncentrál a…..
A krimi a 20.sz. elején játszódik, ami érdekes hangulatot kölcsönöz a könyvnek:) pl.a többször elkoválygó 10 éves fiút  gyalogosan keresik a mutatványos sátrak közt mobil hiányában:))) Egy gépírónő Miss Pengear beszéli el a történetet, amikor a mutatványos sátorban cowboy showt néznek, a cowboy…..
Maggie Doyle egy ír szigetre költözik a nagynénjéhez a válása után.Segít a nagynénjének a kávézójában.Nemsokára a kávézóban a sziget legutálatosabb nőszemélye holtan esik össze s bár a sziget lusta rendőrfőnöke szívinfarktusként kezelné az esetet, Maggie már az elejétől másra gyanakszik s végül elég…..
Egy ír kisvárodbsn játszódó krimi, Fiona egyedül vezeti apja kocsmáját és a kocsma fölötti kis lakásban él.Szülei és testvérei a közelben laknak így gyakran vacsorázik a szüleinél.Betekintést nyerhetünk egy igazi nagycsalád jó hangulatú zajos mindennapjaiba, persze a családtagok néha egymás agyára…..
Sasha egy feltörekvő ügyvéd egy tanácsadó illetve jogi képviseleti cégnél, élete szinte kizárólag a munkájából áll, azaz hogyan képviselheti legjobban az ügyfelek érdekeit.Míg egy nap a cégük által képviselt légitársaság egyik gépe egy hegynek ütközik és Sasha mentora kapja az ügyet hogy megfelelően…..