Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmelka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos kategóriát jelent a mozgókép világában a terrorista akciókat, bevetéseket, Közel-keleti témákat, muszlim merényleteket feldolgozó filmek. Aktualitást ad a témának az a világpolitikai helyzet, melyben sajnos a terrorista akciók egyre nagyobb problémát jelentenek Földünk számára. Kiemelendő:…..
vmelka 2017.12.28 23:19:31
@gregaba: Húúú, a Five Fingers de jó volt, imádtam! Az én ötösömben tuti benne van ;)
Tarlós István haragszik az egész világra. Az értetlenkedő, balhécsináló zöldeket nem szereti, érthető okokból, hiszen túl sok a fa. Az állandóan követelőző, elnyomó bicajosoktól agyvérzést kap, mert azoknak meg minden kellene, az autósokat pedig mindig és mindenki csak bántja. Azoktól, akik nem…..
vmelka 2017.06.15 08:41:10
@11110000: Mint mondtam, nem süllyedek le a te színvonaladra, nagyon mélyen van... Attól, hogy szitokszavakat használsz egy hozzászólásban (nyilván elfogytak az érvek), még nem leszel meggyőző, csak magadat minősíted. Másrészt még egyszer kérlek, hogy értelmezd, amiket írtam (bár látom nehezen megy, a fröcsögés menőbb). Végszóként: "Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert." Na, mentem futni ;)
vmelka 2017.06.15 08:43:48
@Important roll: Tudom, részemről be is fejeztem vele a "kommunikációt". Csak mindig meglepődök, hogy léteznek ennyire buta emberek, de hát biztosan kellenek ilyenek is (valahová, valakinek, valamikor) ;)
vmelka 2017.06.14 19:26:42
@11110000: Nem tudom mitől vagy ennyire agresszív, szerintem próbáld ki a futást, jó stresszoldó ;) Nem vagyok leszbikus, így a kolléganőmnek semmi esélye nálam. Olvasd el figyelmesen a hozzászólásomat, mielőtt butaságokat reagálsz olyan dolgokra, amiket nem is mondtam. De lásd milyen jó fej vagyok, bár leseggfejeztél, bemásolom: "Nem elhiszem, hogy autóval szarabb közlekedni, hanem tapasztaltam! Benn a fővárosban. Nem az agglomerációban, az más tészta. Nem tudom te merre jársz autóval és mikor, de hogy reggel 8:00-9:00 között és délután 16:00-18:00 között full dugó van mindenhol a belvárosban, az tuti. Létezik olyan útvonal és időpont, amikor az autó a gyorsabb, de ezek nem azok. A környezetszennyezésről már nem is beszélve." Próbáld meg ezt értelmezni. Ha kinn, peremkerületben laksz, akkor miért zavar egy évben párszor a vasárnap délelőtt a belvárosban megrendezett futóverseny? Vagy csak kötekedni szeretnél? Megnyugtatlak, ezek után is lesznek futóversenyek, mert nem fogadták el Tarlós javaslatát szerencsére. Majd olvasgassál, mert hetekkel a versenyek előtt közlik, mi lesz lezárva és próbálj meg alternatív útvonalat találni, ha éppen aznap jönnél be a belvárosba. Egyébként azt sem értem, hogy akit ennyire zavar egy fővárosban megrendezett sok-sok program, az miért itt él?
A fityma a hímvessző végén lévő bőrköpeny, amely a különösen érzékeny makkot védi. Kisgyermekeknél - az édesanyák őszinte riadalmára - meglehetősen gyakran jelentkezik fitymaszűkület, amikor ez a bőrdarabka a tisztálkodás során nem, vagy csak részlegesen húzható hátra a makkról. Mikor jelent ez…..
Sok ismerősömnek van gyereke és vannak, akiknek nincs. Még nincs. Vagy nem is lesz. Ők vannak kevesebben, és ők azok, akiknek sokszor meg kell birkózniuk az előítéletekkel. Pedig, lehet, hogy csak nem akarnak felelőtlenek lenni...
vmelka 2016.11.23 15:27:37
@Nancsibacsi: Hát azért én a 28 000 Ft-os GYES-ből nem nagyon tudtam volna megélni. A családi pótléktól sem megy az ember a falnak, az adókedvezmények, amiket leírtál pedig a maximumok, csak akkor kap ennyit az ember, ha jól keres (vagy a párjával kell megosztania, már ha van párja). Illetve nekünk az oviban fizetni kell az étkezésért, szóval nem ingyenes. Ha valaki normálisan szeretne gyereket nevelni Magyarországon, akkor azért kell egy jól fizető állás ezen juttatások mellé. Külföldön lehet, hogy fél év után visszamennek dolgozni, de jó pár országban anyagilag sokkal jobban támogatják a családokat.