Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monyók Gabi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fájóan hosszú szünet után végre visszatértünk természetes közegünkbe. A többesszám helyes ugyan, csak most mást jelent. Papucsállat Jr. ugyanis sajnálatos módon felnőtt, és tanulmányai jelenleg Európához kötik. Hát igen, eljön az idő, amikor kirepülnek a szülők, ugye.Ez persze - azon túl, hogy…..
Papucsállat Sör és migráncs 2. 2020.05.13 12:35:24
Megígértem, íme a második rész. Elmondanám, hogy jól jártunk a csúszással, csodálatos új események történtek közben, amelyeket így módomban áll ismertetni. (A képek nem sajátok, sajtóban jelentek meg itt-ott.) Szegény migránsokról, ahogy errefelé is kedvesen nevezik őket, már tettem említést egy…..
Papucsállat Élet a szigeten II. 2016.04.30 12:46:28
Most essen szó a sziget infrastruktúrájáról. Úgy is mondhatnám, idegenvezetés, mely nem nélkülöz néhány bennfentes részletet sem. Megijedni nem kell, sok a kép és nem olyan sok a szöveg. Van is itt egy kis rendőrőrs, három kivezényelt biztos úrral (alias léhűtő, korrupt köcsög), nyilván…..
Olvasom, hogy a riói olimpiai falu félkész, meg a nyíltvizi helyszín egy merő dzsuva, és erről valahogy eszembe jut India. Konkrétabban az ország hasonlatos performansza a 2010-es Nemzetközösségi Játékok házigazdájaként. (A képeket mind internetes újságokban még akkor megjelent cikkekből loptam.) A…..
Nos akkor, ígéretem szerint, a csikóhalakról. (Előzmények itt és itt.) A csikóhal egy veszélyeztetett faj. Természetesen emberi tevékenység okán. Ez a tevékenység pedig az evés, de nem ám csak úgy, mert finom, nem. Döntő többségük a hagyományos kínai gyógyászat…..
Monyók Gabi 2015.10.23 17:20:00