Regisztráció Blogot indítok
Adatok
passu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év elejei lendületünk nem hagyott alább, így remek újdonságokkal és frissítéssekkel jelentkezünk. Lássuk mivel lett mától több a blog.hu rendszere: Frissített editor A posztszerkesztő frissítése már régóta tervben volt, végre megléptük! Jelzéseitek és tapasztalataink…..
Ugye milyen borzasztóan hangzik? Pedig nem is olyan durva a helyzet, mint azt elsőre gondolnánk. De nem is különösebben megnyugtató. Olvasónk, Lótumfaktum, a jelek szerint kiborult azon, hogy a Teletál Húsvét előtt adagonként egy műmarcipán meglepetéstojást küldött a…..
passu 2010.04.22 10:07:04
@Don Bandi: :))
Pazar sztori: Újpesten dolgozó ügyvéd barátunkat a BKV szekuritise egy zsebbe csúsztatott kétszázasért engedte be a metróba. Csodálatos mikrokorrupció, a Jog Kiváncsi Szolgája 70 forintot spórolt a törvénytelen tranzakción, és le sem bukott. Nyilván azért, mert a sokoldalú…..
passu 2008.04.30 10:49:46
A jelek szerint nem egyedi esetről kaptunk jelentést 3 hete, amikor úgy tűnt, a T-csoport hardvertelepítő munkatársai szándékosan szabotálják a munkát, illetve az ingyenes modemcsere helyett a Szuperszervíz fizetős szolgáltatását nyomatják. Lall egy wifi router boldog tulajdonosa…..
Stöcki óbudai lakótelepi házának kapujára a közös képviselő, a III. kerület Adenauerbe oltott Robert Schumannja ragasztotta ki ezt a csodálatos üzenetet. Megkérdeztem Stöckit, hogy ha a házuk nyugati irányba elindulna, hány kilométer megtétele után érezné azt egyértelműen,…..