Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lagyo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pittsburgh után egymeccsnyi spéttel a Detroit is bejutott a Stanley-kupa döntőjébe. Amit a Pens utolsó csatája kapcsán írtunk, itt is megállja a helyét: a Red Wings kétséget sem hagyott afelől, melyik a legjobb csapat nyugaton. Álomdöntő lesz itt is.…..
Lagyo 2008.05.20 16:11:20
Nem sokan számíthattak rá, hogy a svájciak kilenc ponttal, veretlenül masíroznak be a középdöntőbe. Ők szállították a legnagyobb pozitív meglepetést. A szlovákok meg a legnagyobb negatívat. Ma estétől már középdöntőket játszanak. Svájc–Svédország 4-2 A…..
Három idegenbeli sikerrel és a Pittsburgh nagy győzelmével kezdődött a playoff. A Senators beleszaladt a késbe, a Colorado, a Calgary és a Rangers nyert.     Már második percben megszerezte a vezetést a Pittsburgh, Gary Roberts talált a hálóba. A harmad…..
Lagyo 2008.04.10 14:05:47
Elnézést kérünk érzékenyebb olvasóinktól a cím miatt, de annak a verekedésnek a minősítésére nem nagyon vannak kulturált szavak, amely a QMJHL Quebec Remparts–Chicoutimi Sagueneens playoffmeccsen zajlott le március 22-én. Előbb megmutatjuk videón, mi történt, aztán…..
Angol csapatok ritkán vetítenek oktatófilmet Itáliában (legutóbb a MU torinói vendégjátékára emlékezünk nemszívesen), de Wenger céhlegényei most letették a XXI. századi mestermunkát az asztalra. Szó sem esett megilletődöttségről, tiszteletről, túlzott nyomásról –…..
Lagyo 2008.03.07 02:34:49
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=171954

Azért még nem olyan öreg gyerek...még egy évet lehúz.:)