Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sszzgg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell félteni Frei Tamást a Bors szerint. Igaz, hogy a riporter nem boldogítja már a nézőket a képernyőn egy ideje, de állítólag a könyvírásból és a kávézóiból remekül megél. Mint ismert Frei nemrégiben könyvírásra adta a fejét, úgy nevezett akcióthrillereket ír,…..
sszzgg 2013.10.03 09:37:28
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Magunk se gondoltuk volna, hogy kvázi-költészeti posztunk hatására ennyi kiváló ötsoros születik - gondolva itt a lelkesen termelő Csöncsön, Pig_Bodine, montipájton, Vul-Kahn és persze a többiek munkásságára -, így hát újra teret engedünk uborkasalátán megfáradt…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
sszzgg 2008.03.05 15:39:45