Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilva Fa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ígéretünkhöz híven folytatódik a karácsonyi ajándékeső!  A L'OCCITANE Provence karácsonyi kincseit kínálja fel most nekünk egy csodás játékra.  Hisszük, hogy a termékeikkel bármikor meglephetnek, és elkápráztathatnak minket, ezért időről időre új, limitált kiadású ajándék szetteket készítenek,…..
Szilva Fa 2017.12.05 10:19:18
Kezdjük ott, hogy UB előtti éjszaka semmit nem aludnunk, csak hogy szolidalítsunk a több versenytárssal,  így viszont nem volt nehéz a kelés, egy éjszakám volt rá, hogy elkészítsem a reggeli kávét. Konkrétan mindent bepakoltam, mindenre gondoltunk, nem volt hiba. Hiba csak bennem lehetett, a…..
Hát mondanom sem kell, hogy az utóbbi 2 hétben csakis a verseny forgott a fejemben. 54 kili 2800 m szint. Brutttttál. Nade tekerjünk egy kicsit vissza, hiszen történt előtte egy baromi nagy változás a futóéletemben, amiről eddig direkt nem írtam, nevezetesen, hogy eladtam a leklem Olinak :D Ez úgy…..
Olyan vagyok, mint egy drogos, aki nem jut a napi betevő adagjához.Az én drogom a futás, és borzalmasan hiányzik a napi futásadagom. Elvonási tüneteim vannak.A nemfutástól görcsölnek, rángatóznak az izmaim.Minden második éjjel azt álmodom, hogy versenyen vagyok. Futottam már az Ultrabalatonon, és…..
Szilva Fa 2016.04.06 22:04:04
Na kezdjük az előzményekkel, elég lazán készültem a versenyre, csak az utoló pár napban kezdtem izguli, de nálam az izgulás jót jelent.  Bár az előtte lévő egész héten azt éreztem, hogy be van állva a vádlim, bíztam benne, hogy a magnéziumfeltöltés és az átgyúrás/ nyújtás segít ezen. Az mondjuk nem…..
fullbeauty Oázist a bőrödnek! 2016.01.04 12:48:38
  Beköszöntött a tél, bőrünk nagyon száraz, érzékeny, berepedezett, és erősen igénybevett. Sőt gyakran kellemetlenül viszket is! Hidratáló, regeneráló, nyugtató, és főleg vízmegkötő testápoló termékekre van ilyen hidegben, a kiszáradt bőrünknek…..