Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgk77

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bendzsel Miklós, a szabadalmi hivatal elhíresült elnöke szerint mind az Igazságügyi minisztérium, mind az Állami Számvevőszék, mind az Alapvető Jogok Biztosa, mind a Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület, sőt még a hivatali korrupciót firtató parlamenti képviselők is tévesen értelmezik a…..
Az Egységes EU szabadalom árnyoldalai és az igazságügy teendői Talán az igazságügyi tárca elől is eltitkolt PwC hatástanulmány szerint 2020-ra kellene halasztani az EU szabadalom magyar ratifikációját. Egy párhuzamos tanulmány hatására a lengyel kormány már visszalépett.…..
hgk77 2015.11.06 13:56:10
@phaszfej: Igazad van. Viszont megjegyzendő, hogy a jelek szerint azok is inkább a vesszőhibákkal foglalkoznak, akiknek már lett volna 4 évük arra, hogy felkészítsék a magyarokat a közelgő veszélyre!
Nagy port kavart - nem véletlen - a múlt hét során a „lenyúlt nyúlkönyv” esete. Az index.hu kiderítette, hogy több, az Eötvös József Program keretében készített, iskolásoknak szóló mezőgazdasági kiadvány valójában már két évtizede megalkotott amerikai könyvek szinte…..
Idén már a csapból is a „Vissza a jövőbe 2” című film folyik, melyben Marty McFly és Dr. Brown 2015. október 21-ei napon érkeznek meg a jövőbe, hozzánk (na jó, földrajzilag kicsit arrébb). A film kétségbe vonhatatlan zsenialitását nem jelen cikkünkben fogjuk megtárgyalni,…..
hgk77 2015.10.21 11:54:46
@szandokan565: tuti nem
összekevered Einsteinnel (hasonlítanak), neki volt magyar valamelyik nagyszülője asszem