Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moha

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vuelta 1. ès kukàzàs is 2008.09.03 20:14:00
épp 500 napja vagyok itt. Vannak dolgok, amiktol nem birtam szabadulni hosszu honapokig, annyira megtetszettek. Hulyeseg, de legjobban a szelektiv hulladekgyujtes tetszik. 5 kontener minden sarkon, elerheto kozelsegben. Igen, az utcan gyujtjuk. Nincs a hazban sajat kuka.A sarga a muanyag,…..
hángörienidiocc Magyar-e vagy? 2008.09.03 12:05:00
Ha van a magyarságnak egy nagy átka, akkor az pont a magyarság meghatározásában rejlik. Illetve pontasan fogalmazva a kirekesztés/befogadás, avagy elutasítás/elfogadás ellenpontok, eljárások felhasználásával annak meghatározásában, hogy adott dolog, személy magyar-e, vagy…..
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Túl sokan akartak a barátai lenni. A hírek szerint naponta nyolcezren jelölték ismerősnek a Microsoft alapítóját, ő pedig nem tudott ezzel mit kezdeni, így törölte profilját. Pedig állítólag szívesen látogatott el a népszerű oldalra, egy kollégája szerint napi harminc percet…..
A Facebook története a rosszízű pletykák szerint úgy kezdődött, hogy a Harvardon bizonyos Cameron és Tyler Winklewoss megkérte Mark Zuckerberget, hogy írja már meg a kódját induló webes szolgáltatásuknak, a ConnectU-nak. Zuckerberg sosem írta meg a kódot, viszont a ConnectU…..
 "Kalandvágyból maradtam itthon"                    Kern András: Pesten születtem A minap új embert ajánlott valaki a pártépítők közé: „egészen "mesebeli"…..
Egy egész jó összeállítást találtam az utóbbi évtizedek legnagyobb divathülyeségeiről, mindhez mellékelték a jelenlegi trendeket, merthogy ma hasonló dolgok lettek divatosak. Lássuk a listát:1.    Hatalmas válltömések2.    Poncsó3.   …..
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
"Te akartad, hát itt van" - vezeti fel a képét a vsz100 álnév mögé bújó olvasónk, amihez a magunk részéről annyit fűznénk hozzá, hogy egyrészt akarta a halál, másrészt azt azért kénytelenek vagyunk elismerni, hogy maga a kép zseniális, még ha a poén nem is üt…..
Moha 2008.08.26 15:05:10
autózz! Egy kis autós fizika 2008.08.26 07:15:00
AjTb visszaültet minket az iskolapadba, hogy az alant részletezett feladványát együtt oldjuk meg. A megoldást is elolvashatjátok a tovább gombra kattintva. Kis játékra invitálnék mindenkit. Tudom, rég volt a fizikaóra a gimiben, épp ezért lehet érdemes egy picit az agyat…..
Megint semmi köze a tévéhez, de ez tegnaphoz hasonlóan most lényegtelen. A magyar vízilabda-válogatott megcsinálta azt, amit még eddig senki: zsinórban harmadjára lett olimpiai bajnok ebben a borzasztó kemény sportágban. Köszi srácok, istenek vagytok...
Moha 2008.08.24 10:59:00
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
UPDATE2: Nos, kiokosítottam magam. A képeket professzionális módon eltorzítottam, a rendszámra/névre utaló kommenteket eltávolítottam.És akkor nézzük. Kikapcsolom a félkövér írást, mert fele annyira karakter kell egy sor megtöltéséhez és ez zavaró.Máris jobb. Szóval! Előre…..
Hopp, kicsit elaludt a szakítósblog ügyeletes fele, és a laptop is lemerült, így ha megkésve is, de legalább akkora szeretettel küldöm a következő, klasszikus időket felelevenítő posztot, amelyben az összes klasszikus szöveg koncentrálódik, talán éppen csak az értékellek…..
A munkanélküliség egyre fokozódó probléma Magyarországon, amivel ellentétes folyamatnak látszik az, hogy az állást kínálók egyre több betöltetlen pozícióra panaszkodnak. Ennek egyik oka, hogy a szakmai felkészültség nem éppen az a színvonalú, amit a munkaadók…..
killtheradical Köszi Tomi! 2008.04.12 06:10:00
Előszóban annyit, hogy Tomcat egy kiemelkedően intelligens ember. Régen imádtam, amit csinált, mert humoros volt, és eszesen provokatív. Aztán jött egy számomra érthetetlen váltás. Tomcattel vitatkozni kicsit olyan, mint egy krokodillal versenyt úszni: a te célod az, hogy célba…..
Az egy tévhit, hogy a töltött káposzta nem jó felmelegítve. Én például minden húsvét és karácsony után hatalmas adaggal fagyasztok le, mert imádom máskor is. Kolbásszal és füstölt hússal, nagypapám zseniálisan csinálja. Folytassuk szolgálati közleményekkel: 1,…..
A világ leghelyesebb levélíró négyszer küldte el sztoriját, hogy végre sikerüljön megmutatni nektek is. Tinisztori, de a kedvesebb, szerelmesebb fajtából, távkapcsolattal, ki nem mondott érzelmekkel, érettségivel és sok más érdekes apró részlettel a középsikolások számára.…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Minden fiatal fiúba belenevelik, hogy idősebb, tapasztaltabb nővel kell kezdenie. Akinek ez összejön, az roppant büszke, akinek meg nem, az élete végéig erre vezet vissza mindent. Az idősebb nő mindig szexuálisan vonzó, legalábbis a rutin és az évek miatt. A kihagyott ziccerekről…..
killtheradical Egy életed 2008.03.30 14:00:00
A vallás megint. A tömegek ópiuma. Ha nem létezne, ki kéne találni. Vagy már ki is találtuk. Az ember saját képére teremtette istent, saját vágyaira a túlvilágot. Az egyistenhit megy talán a legmesszebb. Egy életed van, viszont hallás. Ha most neked rossz, az okkal van, csak…..
Tegnap lement Az igazság ára második adása. Kérdéses, hogy az első rész alapján mekkora nézőtömeget vonzott magához, a mérések majd erről később felvilágosítanak bennünket. Sokak nem tartoztak a második részt is nézők körébe, ez már biztos, de nem tudhatjuk mi lesz a…..
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..