Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bert Sels

0 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor Chicagóba utazott. Isteni szerencse, hogy nem az ezerkilencszázhúszas években vagyunk, mert senki le nem mosta volna róla, hogy nem Kapóne Albert szeszipari zugkereskedőhöz utazott ki a zárjegy nélküli házipálinka piacot bővíteni, és a Közgép mutyiforma szabadalmát…..
Vannak emberek, akik valók demokráciába, és valók a közösségi létre. Akik kooperálni akarnak, nem tekintik halálos ellenségnek a politikai ellenfelet, akik együtt akarnak élni Magyarországon. És vannak a többiek. A többiek általában nemzetinek és demokratának hívják magukat,…..
Bert Sels 2012.05.17 10:27:12
@bőrmók: Összetákol valami tehetségtelen balfasz (apád és anyád) egy ilyen ocsmány valamit és leszel te egy emberi neven nem nevezhető valami. Innentől a rongálás is az alkotás része.
Hűde szép! Egy klasszikus fotó 2012.05.14 17:35:00
Ugye mindenki felismeri? ;-)..
Bert Sels 2012.05.15 10:01:11
Mentők blog Human error 2012.05.14 18:52:00
Pénteken állt bíróság elé az a fiatal doktornő, aki tavaly februárban egy rosszullévő cukorbeteg vércukormérőjén a high (HI), azaz rendkívül magas jelzését hibaüzenetnek vélte, majd a betegnek kristálycukros vizet adott. A férfi néhány órával később meghalt. A 27 éves P.…..
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
OurFashion I love Bloggers 2012.05.05 14:27:00
A három blogger grácia (Chiara Ferragni, Carolina Engmann és Andy Torres) fantasztikusat alkotott a Mango Touch x Werelse kollaborációnak, szerintem ma el is megyek legalább megnézni közelebbről a neonsárga táskát.Amúgy meg bárcsak én is full time blogger lehetnék. Komolyan, a…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Bert Sels 2012.05.01 22:20:33
@Nancsi: majd szajba baszlak es akkor visszavezel a langos arcodbol zsirossegu ludtalpjozska
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
Las Vegas-i otthonában, helyi idő szerint hétfőn holtan találták Tommy Marth-ot, a Killers szaxofonosát. Idegenkezűségre semmi nem utal, az első jelentések szerint a 33 éves zenész lelőtte magát. "Múlt éjjel elvesztettük Thomas Marth barátunkat. A családjával együtt…..
Bert Sels 2012.04.26 21:27:23
@Tiger Woods: hat pont ezert lett onygilkos
  „Az összes 120 éves rézkilincset ellopták a házból” – írta kollégánk pár perce, hazaérkezve a munkából. „Ráadásul visszacsukták az ajtót, így először szerszám kellett, hogy haza tudjak jönni.” A pesti belváros frekventált és…..
Bert Sels 2012.04.26 21:16:01
@Fedor: "Basszus, ENNEK mi a jóisten köze van a liberalizmushoz?!"

szerintem ezt rajtad kivul mindenki erti
Bár a lenti videóról való állítást, hogy ezt a gyöngyöspatai polgármester gyereke rajzolta, és mondja, semmi se bizonyítja, de maga a videó elkészülte is szörnyű. Egy kisgyerek arról rajzol, hogy kell kiirtani a cigányokat.   Tudjuk, hogy borzasztóan nagy problémák…..
SzéF írásaLehangolóan unalmas - már évek óta és rendszeresen -, hogy a melegfelvonulás (vagy nevezze bárki, aminek akarja), első körön mindig beleütközik a BRFK elutasításába. Ennek indoka pedig -bosszantóan fantáziátlan módon - a közlekedés érdekeinek csökönyös…..
Idén se fogadta el a meleg méltóság menetének bejelentését a rendőrség. Úgy látszik a rendőrség ezt a játékot a Fidesz kormány alatt  minden évben eljátssza. Betiltják majd társadalmi nyomásra engedélyezik a menetet. Pedig a közlekedés aránytalan akadályozása…..
Bert Sels 2012.04.06 22:44:51
@Gatinho: hehe ezt a gyereket egyebkent ismerem, egy infos kis kocsog :D :D majd rakerdezek szemelyesen erre a dologra... :D
Bert Sels 2012.04.06 22:51:25
@Gatinho: áhh ez egy irto hulye gyerek.. igy kell szeretni amilyen :D :D
Bert Sels 2012.04.06 22:53:18
---------- Forwarded message ---------- From: Nikolett Nagy <jelentkezesek2012@gmail.com> Date: 2012/3/22 Subject: Tájékoztató   Kedves Érdeklődő!   Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre,ami azt jelenti,hogy olyan munkát vállalna,amelyhez mindössze…..
Sikerült megszereznünk a dr. Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori disszertációjával kapcsolatos plágiumvádat kivizsgáló bizottság zárójelentését még annak hivatalos nyilvánosságra hozatala előtt.  Lyelentés a gumipali bepalizás ügyében Mindenekelőtt engedjék meg…..
  Hogyan választható szét Mohamed Merah Abdelkaderade-től, aki büszke rá, hogy testvére megölte a zsidó gyerekeket? Ki tudja, mikor fog ő ilyet elkövetni? Elválasztható-e Mohamed a többi esetleg hívő testvérétől, akik esetleg nem ezt gondolják? Elválasztható-e a…..
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
Adminisztrációs hiba történt vagy mások is tapasztaltak már olyat, hogy biztosítóváltás után az új cég nem fogadta el az előző cég Bónusz-igazolását? Naiv ügyfél a K&H-nál kapott váratlanul drágább besorolást: 2011. decemberében gépjárművem Casco biztosítását…..
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
A TASZ és az Eötvös Károly Intézet közös jelentése hiányt pótol: az Alkotmánybíróság jelöltjeinek szakmai alkalmasságát vizsgálja meg, és rámutat a jelenlegi, a kormány által kézivezérelt jelöltállítási folyamat visszásságaira. Az Egyesült Államokban például soha nem fordulhatna elő, hogy néhány óra…..
Bert Sels 2011.06.20 21:14:34
@Lijiang: ha en kesobb a építkezésügyi phd-re jelentkezték es a tasz megtalalna az emliett oneletrajzomat amibol mint mondtam azt a reszt kihagytam akkor mi a keplet? mert szerintem most ez a helyzet...
Bert Sels 2011.06.20 21:19:39
@M_Runcájsz: mondom egytertek! csak tudod azt utalom hogy jo ugyert hulyen szolal meg a TASZ mar 1000 szer es lejaratja a dolgot. mert nem atgondoltan csinaljak. szerintem! en biztos nem alltam volna meg 2 oneletrajt megtekintese utan es akkor nem adok lehetoseg a gancsra sem...
Bert Sels 2011.06.20 21:27:35
@neutrontranszmitter: azert tulzasba se essunk mar!
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
A véletlen - és egyéb ügyek - úgy hozta, hogy tegnap Strasbourgban akadt dolgom. Furcsa volt nézni, ahogy a helyieknek az AFP hírügynökség beszámolójában megtalálható "cigány" és "evakuálás" kifejezésekre ökölbe szorul a záróizmuk. Hiába, feltétlen…..
Bert Sels 2011.04.27 17:46:50
@Tedat: hogy mondhatsz ilyet??? hiszen ok csak hidpenzt szedtek...