Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadjasurrealist

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A munkásosztály rögvalóságának jegyzőkönyve.És a jegyzőkönyv szó most nem csupán metafora, ugyanis a regény fő jellegzetessége, hogy a nyomozati jegyzőkönyvek puritán stílusában íródott. Megjelenésének idején (1964) ezzel váltott ki jelentős visszhangot, emiatt…..
Az az igazság, hogy ez a film valahogy elkerült a moziban, pedig már anno is szerettem volna megnézni. Most sikerült DVD-n megtekinteni, aminek egyébként nagyon örülök, mert szeretem George Orwellt az Állatfarmjával és 1984 c. könyvével együtt, meg saját magam is szoktam hasonló…..
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
nadjasurrealist 2008.06.13 19:42:17
a pasik 100%-san megmondják hahahaha, de visszafelés sem igaz...én csajként nem bírom azokat a csajokat akik arról dumálnak kelnek fekszenek hogy megértésk a pasikat nem kell, ettől izgalmas, mást kell érezni, vágyni, odáig lenni elcsépelt de fellegekben lenni
megcsalásom közt eddigi pályafutásom alatt 3 eset szerepel (nagyon sok esetből)
ami a legdúrvább volt: 4 évig éltem együtt egy fiúval, 2 év után addigi nagy szerelmet követően ráeszméltem hogy egyedül vagyok hiába van ott hiába él velem, egyedül vagyok és néha az örületbe kerget mert már nem értjük egymást és bizonygatja mennyire szeret, olyanok voltunk mint valami dolgozó és háztartási robotok és látszatboldogpár, ezt én nagyon éreztem, ő nem de szerintem csak félt bevallani magának, szóval ez volt a helyzet amikor N. nevű fiú kitartó udvarlások és kreatív ajándékok, rendkívül szórakoztató borozgatások eredményeképpen besétált az életembe, először életemben és azóta se történt hogy szeretőt tartsak (3 hónapig bírtam), az elején megállapodtam vele abban hogy én G. nevű fiút nem hagyom el és ha el is hagyom akkor se akarom hogy járjunk, összeköltözünk stb, sok része van az ilyen szeretője van az ambernek és párja akivel rengeteg minden köti össze és bár akkor nem szerelmes de nagyon nagyon szereti azt a fiút akivel évek óta együtt éltek át rengeteg mindent, a lényeg hogy rövid legyek, 3 hónap után szeretővel szakítottam és még 2 évig más mélyebb kapcsolatban és szerelemszerű érzésekkel de nagyon kiegyensúlyozottan éltem G.vel majd egy nagyon dúrva 2. megcsalás és abból szerelem és már nem bírom tovább jött életem legnehezebb és legnagyobb szakítás, 2 éve G-vel, de ez egy külön szakítóblogos story
A lány csak egyet kért: a fiú ne alázza meg, mert inkább az őszinteség, mint az össze-vissza hazudozás, bármennyire is fáj. Hát megkapta, sms-ben, és a fiú minden idők négy legfájdalmasabb szakítása toplista élére ugrott.Az én szakítós sztorim igazi in medias res,…..