Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lifestyle_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk talán kicsit túlérzékenykedte a mobilszolgáltatójánál átélt eseményeket, mert végül is nem megverni akarták, hanem egy kedvezőbb ajánlattal megtartani, de ettől még a végkövetkeztetései megfontolásra érdemes felvetések. Arra rákérdezünk, hogy oké-e, hogy 8 napot kell várni a…..
Elég erős állítás szerepel ebben a levélben, ami nagyon gáz, ha tényleg előfordult, mert ahogy egy programozókolléga szépen megfogalmazta: "az OEM licensz azt jelenti, h a géphez tartozik az a windows 7 másolat, nem adhatod el őket külön. Amikor az X gyár legyártotta a laptopot, kifizette a jogdíjat…..
Lifestyle_ 2016.01.08 23:40:57
@gabors: Félre ne érts nekem a Linux-al és pláne a Unix-al semmi bajom, de naivság elvárni a lakosságtól, hogy értsen hozzá, mikor a legtöbbjüknek ezeknél a dolgoknál sokkal alapvetőbb dolgok is problémát tud okozni és ezzel nincs is semmi baj, hiszen nekik ez nem is dolguk. Ők használni szeretnék a lehető legkényelmesebb és ehhez sajnos nagyon fontos az UI illetve a nagyon széles skálán mozgó kompatibilitás. Ezekben pedig a Linux elég gyéren áll.