Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OwL1234

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel 50 százalékos munkanélküliség a fiatalok körében, majdnem teljes kilátástalanság, a válság kirobbanása óta nem tapasztalt mértékű elvándorlás – eléggé hátborzongató adatok, nem igaz? Nem csoda, ha a fiatalok egyre nagyobb számban döntenek a határátkelés mellett.…..
OwL1234 2015.12.16 12:40:30
@Philosoraptor HÁ Bokszzsák/Sztár/Megmondóembör: Nyilván teljesen tisztában vagy vele Mr Szájkarate, hogy teljesen nem vagy képben a dolgokkal, ezért kell a hangzatos név mögül "memmondóemberkedni", így aztán semmi felelősség nincs rajtad. :) A mérnökökről tudni illő, hogy ha nem tervezi meg a gépet, nem rajzolja meg az épületet akkor a jó munkás ember el sem tudja kezdeni a melót, szakképzettség ide vagy oda. Külföldről, mint életvitelről még annyi halvány fogalmad sincs mint az otthoni folyamatokról. A bérezést többször inkább szóba se hozd ha nem akarsz még nagyobb hülyét csinálni magadból. Ha hiányoznak a fák ne költözz a világ egyik fővárosába sem, mert egyikben sincsenek, mindegy hogy London vagy Budapest, erre találták fel a vidéket. ;) A családok barátok szép lassan mind kiköltöznek a gonosz nyugati világba, a tendencia ugyanis az, hogy lassan Te maradsz otthon egyedül, nem mi fogunk mások után vágyakozni külföldön. Nem ártana erről többet olvasnod.
Ha csak a móka kedvéért jársz ide írogatni, akkor végülis teljesen érthető, hogy ekkora baromságokat beszélsz, mert hiszen mosolyogtunk rajtad. :)