Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoccFF

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az áfonya a világ egyik legegészségesebb élelmiszere. Ha ki kéne választani a legjobb gyümölcsöt mind közül, ez lenne az. Szerencsére igen népszerű Magyarországon is, ennek ellenére a legtöbben igen keveset fogyasztunk belőle. Frissen általában nehezebb beszerezni, és irreálisan drága (3-4 ezer…..
JoccFF 2021.04.21 20:52:07
@cardiobascuralis: igazán és mélyen megérint, hogy cardibascularis és horrorpornó bábszínház hülyének gondol. :D Újra is értékelem az életem. A helyesírásnak pedig előbb nézz utána ;) Én téged amúgy sem hülyének, sem ostobának nem gondollak, de nagyon sajnállak téged is és a környezetedben élőket is :(
JoccFF 2021.04.22 18:08:47
@cardiobascuralis: hejesírási hibákra hivatkozni példa nélkül csak üres fecsegés Cunci!
JoccFF 2021.04.23 13:58:54
@cardiobascuralis: komolyan megcsináltad? :D Atyám, jól belemásztam az agyadba :)

A mindennap amúgy akkor írandó egybe, ha időhatározó. Az említett mondatba direkt tettem bele így is és a mindent mint általános névmást és a napot mint főnevet is. ;)
Pontosan az irodaházunk bejárata mellett körülbelül egy éve nyitott meg ez a kávézó, ami a roppant fantáziadús The Coffee Shop névre hallgat. (A név nem tévesztendő össze a Budapesten 4 üzlettel, illetve több vidéki városban is jelenlévő osztrák eredetű The Coffeshop…..
JoccFF 2019.09.23 14:24:45
@k.oszto: Az jó, mert szándékkal sem lenne az, ez azért hamar kiderül.Örülök, hogy ezt tisztáztuk. Azt had kérdezzem még meg, hogy amúgy azt most komolyan leírtad, hogy naponta oda jársz, majd ugyanabban a cikkben kijelented hogy nem lesz a törzshelyed? Kicsit ambivalens nem gondolod? (hozzátéve, hogy azért gerinc nem sok kellhetett ahhoz, hogy megírd ezt a posztot, lecsukd a laptopod, majd másnap újra bemenj hozzájuk kávézni)
Itt van továbbá az az ellentmondás is, ahogyan egy másik posztodban méltatólag nyilatkozol arról, hogy egy hely Mizo tejet használ, itt viszont úgy helyezed szövegkörnyezetbe, hogy lenéző legyen a szóhangulat. Következetes és konstruktív hozzáállás.
Azt is megkérdezném, hogy számodra mi lenne az elvárás. A hely, ahogyan írod ugye 4 féle kávét használ (ami szerintem eleve érdemelne egy bekezdést, mert minimum méltányolható, engem legalábbis az pl érdekelne mit tudnak ezek, nem a szék). De azt mondod nem edukálnak, viszont rád bízzák a választást. Meg tudnád kérlek mondani, hogy melyik megoldás tetszene jobban? A: Minden egyes embernek a sorban 10-10 mondatban elmagyaráznák, hogy melyik kávé mitől más. B: Nem szólnának, random lefőznék abból amiből nekik kedvük van.
A helyesírási, mondatszerkezeti és központozási hibáidra már nem térek ki inkább.
Összegezve a cikkedről azt gondolom, hogy az íráshoz nem értesz, a kávénál és kávéházaknál pedig közelítesz a lelkes műkedvelőhöz. Azt hiszem nem véletlenül tengeted te a napjaidat egy Váci úti irodában. Ahhoz talán legalább értesz.
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
JoccFF 2015.11.19 13:30:05
@antiszociál:

Egy végtelenített Proustról szóló diskurzus se ellensúlyozná a tudósítóknak hazudott haverok kvalitásait ;)
JoccFF 2015.11.19 12:11:22
@antiszociál:

pl csináltak egy nagyon trendi csatornát ami biztosítja egy stábnyi embernek, hogy végigfesztiválozzák a nyarat és minden este a hajón meg a gödörben bulizzanak. egy másikat akikkel sportközvetítés gyanánt utazgatnak, egy hírcsatornát amiben vagy 30 közvetítői stáb van a világ minden pontján csak úgy... ha az Antarktiszon egy pingvin elcsúszna, lefogadom, hogy kiderülne, hogy ott is van egy helyszíni tudósító