Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsvezer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indavideón találtunk rá erre a szegény megijesztett cicára. A rém ízléstelen éneklő karácsonyfa szót sem érdemel, ami miatt beraktuk ide, az a cica farka végén a bojt. Nem tudjuk, a frásztól lett ilyen, vagy ez valami fajtatiszta macsek? Olvasóink, help! ..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
orsvezer 2008.06.10 12:10:52
A postás szakszervezet, amit még nem vett meg senki a KÉSZ (Kézbesítők Szakszervezete). Kézbesítők hozták létre, akiknek elég volt a sok igazságtalanságból és az éhbérből.

Az egyik postavezetőség-szakszervezet ülésen a Posta vezetősége így nyilatkozott az alacsony bérekre: "Uraim, a maguk munkájuk ennyit ér!" Most ez a hölgy irányítja a Postát a miniszterré avanzsált Szabó Úr után. Szívesen megkérdezném tőle, látott-e már működni postát kézbesítők nélkül.

Idézet a KÉSZ honlapjáról:

"Tisztelt Kézbesítő Kollégák!

Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy megalakult a KÉZBESÍTŐK SZAKSZERVEZETE /KÉSZ/

Élére szakszervezeti munkában jártas elnököt és munkajogászt állítunk. Bérüket egyesületünk a tagdíjból fogja fizetni, ezáltal nem lesznek megvesztegethetőek. A szakszervezet politikai pártoktól független. Amiért kénytelenek voltunk megalakulni, az szakszervezeti vezetőink eddigi munkája és erkölcsi megnyilvánulása. Szerepzavarral küzdenek, mert nem a tagság véleményét próbálják érvényesíteni, hanem folyamatosan a munkáltatóét.

Mindannyian megtapasztalhattuk munkájuk eddigi eredményét, amelyet BÉRFELZÁRKÓZTATÁS címen elértek. Mára odáig jutottunk, hogy havi keresetünk közelebb áll a létminimumhoz, mint a magyarországi átlagfizetéshez. Persze ne felejtsük el, hogy a Magyar Posta Zrt. nyereséges cég (!!!), nem úgy mint a BKV Rt. vagy a MÁV. Utóbbiak rendszeresen veszteséges évet zárnak , dolgozóik mégis a többszörösét keresik mint mi. Valószínűleg ott tényleg vannak olyan szakszervezeti vezetők akik kiállnak a dolgozók és azok érdekei mellett. Nem olyan tagokra van szükségünk akiket ha megijesztenek bedugják a fejüket a homokba.

Ne csak a munkának legyünk részesei hanem a döntéseknek is.

Úgy gondoljuk eljött az idő visszaszerezni a szakma becsületét

és azt ami a legfontosabb hogy egymásért kiálljunk."

A szakszervezet honlapjának címe:
kesz1.gportal.hu
Még mielőtt bárki egy vacsorára gondolna a cím alapján, szó sincs róla: a hobbit életének legjobb pillanatait követjük majd végig flessbekkekben, a szigeten pedig előkészítjük a finálét, amitől mindenkinek le fog szakadni az álla, ezt garantálom. Erdőben nyitunk, fiatal…..