Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimózatroll

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portik Tamás 10 millió forintnak megfelelő értékű eurót vitt - állítólag - Rogán Antalnak. Amiről - nyilván - semmilyen elismervényt nem kapott. A rogániroda bekészített - 3 perc alatt érkeztett meg kérdésre a válasz - közleménye szerint BulvárAntal soha, semmilyen körülmények között nem találkozott…..
mimózatroll 2016.06.19 15:44:59
@Philip F. Queeg:

a mimózákat hagyd ki ebből!
Kedves Heart Klub, drága barátaim! Ha azt mondom degecikínos helyzetbe kerültem a pronyó videótok miatt, akkor épp a tetejét karcoltam meg annak a felfordulásnak és mémáradatnak, ami itt minálunk kerekedett belőle. Ez pedig előnytelen egy olyan senkisetudjamilyen jövedelemmel…..
mimózatroll 2015.12.13 07:48:15
@Orica Középföldi:

Az 'ördöggel' kelni-készülődni kora reggel, gúnyos nevetés az előtted álló napra...
Jó reggelt:)
mimózatroll 2015.12.13 08:34:57
@Orica Középföldi:

Óh, szegénykém, jobbulást, csakazértis!
Varánusz Hé, Viktor! 2015.12.10 13:53:55
Dear prime minister, kedves Viktor!   Hóvarjú? Igazán nem táncolni vagy rodeózni akarok harcokban megfáradt idegrendszereden, de a napokban történtek után úgy érzem szólnom kell: EZ ÍGY NEM JÓ!  Jú nó, bogaram, minálunk Júeszében az nem úgy megy, hogy a közbeszerzésen…..
mimózatroll 2015.12.11 09:28:00
@Csaba Szikora:

kend viszont teljesen tisztában van vele két zongora lecke és három tenisz parti közt jövet-menet, le s fel.
- Apúúúúúúúú! Tudod mit kérek karácsonyra? - Mit, kislányom? - A közbeszerzést! - Ugyan, azt nem lehet. - Neked mindent lehet! Te meg tudod változtatni a múltat ha kell, és mi akár november elsejétől ismét indulhatunk közbeszerzésen. Pityu örülne, én meg írnék egy…..
mimózatroll 2015.12.11 05:44:18
@Orica Középföldi:

No, lám. Ezt is meg tetszett érni.

Most már szinte bizonyos, hogy a 'magyarok' összefogása teljesen elképzelhetetlen, ugyanakkor mondhatni gránitba véshető axiómává nemesül(t) az a tétel, hogy a magyar nyelv mérhetetlen spontaneitással hordozza magában a flexibilis plauzibilitást, amely egyfajta különös predestinációra is utal, -jelesül- jelen esetben vizsgálva az összefogás és az összefosás szóalakok kapcsolatának messzire mutató magyar jövőképét, úgy is mint Kárpát s úgyis mint kárpál.