Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Pickles

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kert (sajnos) nem mindig csak öröm forrása, számos ellenség leselkedik ránk, illetve főképpen növényeinkre. A gondos kerti gazda sosem érezheti igazán biztonságban a birtokát, hiszen kártevőmentes kert legfeljebb a makettek világában van. Ugyanakkor ez a folytonos harc és küzdelem adja részben a…..
Igen, most már publikus: hazaköltözöm Gibraltárra. 9 hónapja személyesen is van lehetőségem megtapasztalni azt a fordított kultúrsokkot, melyről évekig külföldön élt, majd hazaköltözött klienseim beszámoltak – ekkor költöztem vissza Magyarországra közel 4 külföldön töltött év után. Többször…..
Mr Pickles 2017.05.14 16:06:40
Ha karácsony, akkor nekem mindig a Hatalom Kártyái Kártyajáték jut eszembe először - persze csak a bejgli és a szaloncukor után! 20 évvel ezelőtt, 1995 karácsonyán bontottam fel ugyanis az első két ajándékba kapott kártyapaklimat (egy Alapcsomagot és egy Hőskorszak kiegészítőt), amiben ilyen vicces…..
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
Mr Pickles 2016.01.01 10:59:31
Minden kedves olvasómnak Eredményekben Gazdag Békés, Boldog Új Évet Kivánok!..
Mr Pickles 2015.12.31 16:16:00
Egyszer egy Kedves Olvasó hozzászólásában említette, hogy a "madaras teszkó" sajtpultjában bizony vannak jó sajtok is, avagy nemcsak ócskaságokkal képviseltetik ott magukat az ipari sajtok. Nos, ez amúgy a legtöbb szuper- és hipermarket sajtpultjára igaz, vagyis lehet találni…..
Mr Pickles 2015.12.30 14:52:13
Fotó: a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum honlapjáról "Nagyon sok vidékfejlesztési, közösségépítő program indul manapság. A céljuk közös: újraéleszteni a mai magyar vidéket. Hogy miért kell a vidéket „újraéleszteni”? Bár a legtöbb városlakónak idillikus…..
Kézműves-e a kéz műve? Értelmezzük egy kicsit ezt a divatos fogalmat. Kép: chef.hu A "kézműves" szó valaha egyet jelentett a tradicionális kisipari technológiákkal, a folklór kultúrával, a szó szoros értelmében vett kézimunka eredményével - tehát sok mindennel, mely részét képezi hagyományaink…..
sörfigyelő London Pride 2015.12.18 12:42:12
Illat: kevés Hab: lágy, szép Szín: narancsos félbarna  Szokásos nyers angol ale karakter, de ittam ennél súlyosabbakat is már. A korty elején egy pillanatra hígnak érezni, de utána valódi mély söríz bukkan fel. A Fuller's sörök a kontinentális Európaiak számára is be…..
A repülés után egy beszállókártya körülbelül olyan értékes, mint egy koncertjegy a koncert után, azaz az ember éppen megtartja emléknek, ha úgy alakul, de alapvetően simán kidobjuk. És ezzel komoly bajokat zúdíthatunk a fejünkre. A beszállókártyák ugyanis számtalan…..
Gabriella már néhányszor ellátott minket az Egyesült Államokból képekkel különböző ünnepek, nevezetes napok kapcsán. Így történik ez ma is, amikor a Halloweenből kapunk egy kis ízelítőt. A töklámpás, a félelmetes maszkok és jelmezek, dekorációk, a „Trick or Treat”…..
Határátkelő Itthon a helyem 2015.10.29 06:43:00
Ma ismét egy olyan poszt következik, melyben egy réges-régi történet szerzője írja meg kérésemre, hol tart sok év után. És a sok év most tényleg sok, nem csak azért, mert Kinga több mint négy éve írt a blogra, hanem azért is, mert az akkor az útját kereső 16 éves lány ma…..
Érthető módon a legújabb James Bond-film eheti bemutatójára időzíti toborzókampányát a brit titkosszolgálat, az MI6. Becsületükre legyen mondva, nem árulnak zsákbamacskát, mert azt is közlik, senki ne számítson még csak hasonló életre sem, mint a franchise szuperkémje. Aki…..
Mr Pickles 2015.10.29 16:13:58
Nemrégiben már esett szó arról a kutatásról, amelyet az egyik piacvezető állásportálokat tömörítő szervezet és a Boston Consulting Group készített közösen, és melyben egy világméretű felmérésben (189 országban 200 ezer embert kérdezve) vizsgálták meg a külföldi…..
Érdekes gondolattal vágott neki egy nevadai túrának Marc McAndrews, aki úgy döntött, végigfotózza az állam bordélyházait. Az ötlet persze nem feltétlenül eredetisége miatt érdekes, hanem azért, mert a fotós saját bevallása szerint korábban még sztriptízbárban sem járt, azaz…..
Szerintem elsőre senki sem találná ki, melyik városról szól a cím, melyik az a hely, amely két évtized alatt nagyobbat rakétázott gazdaságilag, mint kis túlzással bármely más nagyváros (nem, nem Dubai és nem is Szingapúr). Emellett elugrunk egy kicsit a Grand Canyon környékére…..
Mr Pickles 2015.10.26 18:02:08
@EndiMirador: Személy szerint sehogy nem tekintek rájuk, mert nincsen róluk információm. Anélkül meg nem szeretek ítélkezni.
Lazarbibi Elektronikai hadviselés 2015.10.24 23:16:02
Elektronikai hadviselés a XX. században I. rész Évezredeken keresztül a háborúk a szárazföldön és a tengereken folytak, ember az ember ellen. A XX. században azonban új hadszíntér keletkezett, a határtalan levegőég. Ettől kezdve új stílusban, már gépekkel is folytak a harcok,…..
Az idén 85 éves Fred Herzog Németországban született. 1952-ben vándorolt ki Kanadába és ott is ragadt ebben a gyönyörű országban. 1953-tól kezdett színes fotókat készíteni először Vancouver-ről, aztán Kanada sok városáról. Míg mások következetesen ragaszkodtak a fekete-fehér filmhez, ő Kodachrome-ra…..
1986. II. Erzsébet kínai látogatása alatt a cserépkatonákat is megtekintette...
no emisszió Az igazi Defender 2015.10.25 18:01:02
Magyarországon az állami, közösségi és céges korrupció egyik melegágya az autóbeszerzés - különösen a speciális célú járműveké. Vélhetően mindenki emlékszik a még mindig szabadlábon lófráló, eszelős vicsorú Demszky Gáborra, aki mérhetetlen cinizmussal magyarázta meg…..
A liberalizmus a szabadság politikai ideológiája, a konzervativizmus az emberi kiválóság feltételeinek erősítésére irányuló politikai gyakorlat. Az előbbi ideológia, mert a célból indul ki, holott a célja elvont, sosem realizált eszmény, az utóbbi gyakorlat, mert mindig a…..
Ahogy mind demokrata, mind republikánus oldalon élesedik a jelöltállító kampány, úgy lesz egyre nagyobb jelentősége minden egyes gesztusnak. Például annak, ki mögé áll egy-egy sztár, az amerikai szórakoztatóipar meghatározó személyisége. Talán meglepő, de egyetlen induló…..
Home Brew Heti Vegyes VI. 2015.10.09 13:10:53
Ezen a héten sok olvasnivalót hoztam, de akad itt egy beszélgetés Gwilym Davies-zel, számos kép a szüretekről, kóstolásra érdemes kávék. A hétvégén lesz a prágai kávés fesztivál, itthon pedig egy cuppingra tudtok elmenni. Heti Vegyes VI. Fotó: Instagram Kávék, amiket…..
Csütörtökön elhatároztuk, hogy ellátogatunk Boka-ba, ahol a a piacon lehet bambusz csészéket kapni. A méhviasz gyertyák mellett ez a másik termék, amelynek a piac kutatása és a marketingje a mi feladatunk. Teljesen laza ’piac-látogató’ ruhában vágtam neki az útnak (póló,…..
Így október 23-a környékén általában az 1956-os forradalomról szokás megemlékezni (többször tettem így én is), de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy másik jelentős esemény is kapcsolódik ehhez a dátumhoz, persze 56-tól egyáltalán nem függetlenül: 1989-ben ezen a napon…..