Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csetten

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy igazság, hogy amikor rászánod magad egy kínos szakításra, a másik fél, mintha csak megérezné a szándékodat, hirtelen olyan helyzetet teremt, hogy ne legyen pofád megtenni az utolsó lépést. Legalábbis jobb ezt így magyrázni, minthogy azt állítsam magamról, hogy betoji…..
Piroska és Farkas Medvettük 2008.12.11 08:00:00
Öcskös hirtelen felindulásból meglátogatott tegnap, megnézte Mütyürke legújabb filmjét (Joepapával ellentétben minden egyes kockán látja a gyereket), majd felkerekedtünk, hogy megvegyük a négypirosbetűscég összerakós játékából azt az autósat, amit pasinak is hozott a…..
Piroska és Farkas Télapóm 2008.12.09 17:16:00
Az osonós, lopakodós rész is a kedvencem, de a legjobban mégis azt szeretem, ahogy azon erőfeszítgetünk, hogy a másik elhiggye, hogy elhisszük, hogy Ő éppen csakúgy lentfelejtett valamit a földszinten, vagy pont az éjszaka közepén fogyott el az ásványvize és le kell mennie, és a…..
Az első inszeminációs beavatásom alkalmával megismertem egy jófejlányt, akit rögtön a szívembe zártam (nekik akkor megfogant a baba, négy héttel előttünk), és azóta is levélben tartjuk a kapcsolatot, beszámolunk a történésekről, és leszidjuk egymást, ha okot találunk…..
Két hete, hogy kezembe nyomták a két kis műanyag csövet, tetején bumszli kupakkal, hogy ma hajnalban ezekkel térjek vissza a cukorközpontba, feltöltve a megfelelő mintával, melynek kivitelezése nem kis fejtörést okozott.Ugyanis, az egyik fiolába, ami a "nappali" feliratot…..
Piroska és Farkas Állúd 2008.12.05 17:21:00
Töltöttem le a képeket a fotómasinámról, amit mindig magamnál tartok a feneketlen táskámban, aztán egy idő után azt sem tudom, miket is kattingattam vele, s ahogy feltűntek a képek, hirtelen nem tudtam hova tegyem a sületlencsirke fényképét, ami felbukkant a monitoron???!!! Ja, ez…..
Könnyektől küszködve olvastuk ma reggel kolléganőnk levelét és Hanga Zoltán sajtóközleményét. Inkább szó szerint idézzük, mert olyan szép:"Hagyományosan az egymilliomodik látogató érkezésének napján adják át az Állatkertben az úgynevezett…..
csetten 2008.12.05 09:04:00
Élvezettel fogyasztom a tengeri halakat, sőt, elvileg úgy tudtam, hogy büntetlenül, mert nemhízlal, nem tartalmaz szénhidrátot, ráadásul ha mellőzöm a sót, akkor még a vérnyomásdiétának is megfelelek és szuperegészséges.Persze nem szusizósan, nyersen, vagy füstölve, hanem…..
csetten 2008.12.04 14:53:25
Piroska és Farkas Kihívás 2008.11.29 10:50:00
Némileg könnyíti a helyzetet, hogy nem a kádban kell pózolnom, és áldom az eszünket, hogy az alsó apró fürdőszobában mellőztük a zuhanykabint, és egyszerűen lekerítettük az alapterület majdnemfelét, leburkoltuk mindenütt ugyanazzal a kővel, csak éppen egy kis…..
Piroska és Farkas Dr Talánő 2008.12.01 09:19:00
Anyikával a váró falára akasztgatott különféle élénk színekben pompázó pillangókat tanulmányoztuk, s azon tanakodtunk, hogy kisebbeket, vagy jóval nagyobbakat kéne Mütyürke babaszobájának gerendáiról lelógatni. Farkas egy tárgyalásról robogott az új nőgyógyász…..
Piroska és Farkas Antikpuszi 2008.11.28 08:14:00
Nem a legelőnyösebb pelenkás kép rólam, tekintve az összenyomott, jóllakott fejemet, mégis nagyon kedves nekem, s a legjobb az, hogy jó harmincnégy évre rá még most is el lehetne kapni egy-egy hasonló pillanatot, amikor Anyika és Joepapa puszija közé préselődöm. Már nem is…..
Piroska és Farkas Kintrőlbenéz 2008.11.27 17:33:00
Csodálkozik rajta, hogy nem hajolok le megabajgatni, mikor megérkezünk Anyikáékhoz, pedig Ő ugyanúgy rohan, ha meghallja a kocsink közeledtét, nem ugrik fel másként a kerítésoszlopaira sem, és a dörgölőzés is a régi, akkor meg miért nem? Most egy darabig kerülnöm kell a szoros…..
Piroska és Farkas Szakítás 2008.11.25 18:19:00
Felhúzott térdekkel kucorogtam a dolgozószoba süppedős foteljában, idegesen babráltam a hirtelen felindulásból ollóval megnagyobbított nyakkivágású hálóingemből meglógott cérnaszálat, s tétován megkérdeztem ismét: "Nem akarod inkább mégis Te felhívni?" …..
Az üvegfalon át gyönyörködünk az égből leszálló puha, fehér gömböcök táncában, melyet csak a hirtelen meg-megerősödő szél szakít néha félbe, öszekuszálva a szabályos, gyerekrajzokon látható koreográfiájukat.Pompás színű és ízű sütőtök illata terjeng az egész…..
Piroska és Farkas Só meg cukor 2008.11.21 08:05:00
Időnként a szokásos komisz módon fáj a fejem, máskor meg mintha tarkón suhintottak volna egy méretes szeneslapáttal, s míg az előbbire némi gyógyírt jelent a panadol, az utóbbival nem tudok mit kezdeni. És ez tart kedd óta úgy, hogy az éjjeli piskótatúráimra is alig bírok…..
A betörés május elején volt. Egészen pontosan emlékszem a dátumra is, mivel az aljas, sötét alakoknak sikerült Farkas születésnapjának hajnalán ránkrontaniuk.....A maguk után hagyott félelem, az az érzés, hogy megfogdosták a tárgyainkat, behatoltak a biztonságosnak hitt…..
Nos, a kép köré ezúttal nem tekergetnék fel hosszú körmondatokat....:-) Belátható, hogy ezzel kellett kezdenem a még csak gondolatban létező könyvespolcának feltöltését (természetesen a sok régi mesekönyvem mellett, amit Anyika dobozban őrizgetett). Szerencsére a sok…..
Piroska és Farkas Nemszpilberg 2008.11.10 20:15:00
Felhívtam a megadott telefonszámot, amit a netről vadásztam le, anélkül, hogy megbizonyosodtam volna arról, hogy ez az a bizonyos háromdés központ, ahová már hetekkel ezelőtt szerettünk volna ellátogatni. Hát nem az volt. De mire ez kiderült számomra, már késő lett volna…..
csetten 2008.11.12 08:33:33
velvet.hu/poronty/2006/09/15/21_het
pontosan 1O dekával több, mint egy átlagos babci. És ne aggódj, nem nagy a szája, legfennebb Angelina Jolie a nagynénje. A jelentés abszolút kóserül van megfogalmazva, így etikus.
Piroska és Farkas Kánonkrákogás 2008.11.08 12:00:00
Talán csak megakadt valami a torkán, majd elmúlik, gondoltam eleinte, mikor hajnali ötkor hangos krákogásra ébredtem. De később sem csillapodott, s egészen olyan hangot adott ki, mint réges régen a nagymamámék öreg, fejkendős házmestere, aki bagóval a szájában ébredt, s…..
Hirtelen jött, támadott és pár óra alatt le is terített. Máskor előkotortam volna a spájzból a gyógyszeresdobozt, hogy forró vízben elkeverjem a citromos gyógyitalt, ami általában segíteni szokott, és még az ízét is imádom, de Mütyür miatt most ez is tiltólistán van.Maradt…..
Bóbita kedves ajánlásával érkezett az alábbi nyúl lelőhelyének linkje, aki mint "olyan piroskás" jelzővel illette a csíkos állatkát, s gondolta, nekem biztosan tetszeni fog.Nos, nem tévedett, s a jövő héten meg is kérdezem Anyikát, hogy vajon tud -e ilyet horgolni…..
Betöltötük a 19. hetet, sőt, már két napot is a huszadik hétből, amikor ma felkerestük a klínikát a 18.-20. héten esedékes nagy ultrahang vizsgálatra.Mindig nagy izgalommal és díszbe öltöztetett lélekkel megyünk, mert itt nyugodt körülmények között, oldalamon a fonott…..
csetten 2008.10.30 11:05:02
Piroska és Farkas Azazegy 2008.10.29 08:00:00
Alig merem hívni, hátha most még velem sem szeretne erről beszélni, akivel pedig évek óta naponta többször is csicsereg telefonon. Inkább várok, amíg jelentkezik.Nincs köztünk tabu téma ezen a téren, s olyan természetességel számol be a lelkében és testében végbemenő…..
A különleges torta, a szép könyv, a citromillatú rózsa, a teatartó dobozka mind nekem szólt, ám akadt olyan meglepetés is, amely már főként Füleskét célozta meg, mint például a szoptatós szék (mert ilyen is van ám, hogy legyen miben kettesben elringatóznunk).A…..