Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bZoli05

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cabolch beküldésében szereplő hiba típusa már csak azért is érthetetlen, mert még láthatja is a képen a fordító, hogy miről van szó, mégis gyakran előfordul:Ma este félszemmel a Főnök (The Closer) c. sorozatot néztem, s rögtön az első percben szembejött egy végig nem…..
 Apró vizuális geget észleltek Boriék az OTPdirekt Bróker bejelentkezésekor. Vajon miért szeretne hozzáférni a flashalkalmazás a felhasználók webkamerájához és mikrofonjához? Már humán operátorral is lehet rajta kommunikálni? Vagy a júzerek szeme színére kiváncsiak?a…..
bZoli05 2009.11.23 21:11:43
@elwood: Ezt nem lehet kikapcsolni vagy megkerülni. Ez az ablak mindig megjelenik, ha a Flash alkalmazás webkamerához vagy mikrofonhoz akar hozzáférni, és így figyelmezteti a felhasználót.
Az Adobe bejelentette, hogy a következő évtől a legtöbb okostelefonban elérhető lesz a Flash. Néhány készüléken már most is ott van a Player butított változata, a Lite, az amerikai vállalat azonban azt ígéri, hogy a jövőre bemutatkozó mobilok már könnyedén megbirkóznak a…..
bZoli05 2009.02.19 08:39:13
@gilmourEchos: Szerintem is, ez kizárólag az AppStore haszonról szól.
Bár hivatalosan Magyarországon sosem lehetett dalokat vásárolni az Apple online zeneáruházában, azért volt egy rakás trükk, amivel ki lehetett játszani a rendszert. A legegyszerűbben úgy, hogy gift cardot vásároltunk, a regisztrációkor megadtunk egy amerikai címet, aztán már…..
Nagy változások lesznek az Apple iTunes nevű zeneboltjában január végétől, és bár ez minket, magyarokat nem nagyon érint (lévén itthonról nem érhető el a webáruház, illetve csak bonyolultan), azért írunk róla, mégiscsak a legális letöltés felé halad a világ, még ha…..
Amerika nem lenne Amerika olaszok és magyarok nélkül! Egy ilyen mondatot azért illik alátámasztani, mégpedig alaposan. Éppen ezért én megpróbálom összefoglalni a lényeget, amelyet, tudtommal, először Szörényi László, neves irodalomtörténész fejtett ki komolyabban (96.…..
Jövőre a Homár életére esküszöm, hogy megcsináljuk a kommandót egy csapat nyugdíjassal, akik minden áldott nap felváltva fogják hívogatni az Intrum Justitia munkatársait azzal, hogy a kimutatásunk szerint rengeteg tartozásuk van nálunk. Hogy bír a csoffadt ügyfélszolgálatuk…..
bZoli05 2008.12.30 16:50:49
@mqqq: Ez a tartozás 1 év alatt évül el (2003. évi C. tv. (EHT) 143. §. (2) bek), persze bármi megszakíthatja az elévülést.
Azt pedig, hogy az előfizető halálával megszünik-e a szerződés, a ÁSZF-ben szolgáltató kikötheti, választása szerint. lásd EHT. 134. §. (11) bek.
Ha ezt nem tette meg, akkor a Ptk. rendelkezései az irányadók.

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300100.TV
A Homár nőstény tagozata egészen közelről ismeri a követeléskezelés intézményét, így van sejtése arról, hogy szegény Gücül megkérdőjelezett T-Online-os tartozása hogy kerülhetett a kifizetés után egyszerre (azaz egymás után) két faktoráló céghez is. Úgyhogy mi csak…..