Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T3

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..
Tamás csak dolgozni szeretett volna, de a büfés bürokrácia megakadályozta. Kedves MÁV ideje lenne, ha végre a büféskocsit üzemeltető cégek körmére néznének, mert a kocsik büdösek, retkesek stb, stb, stb. Ja és egyik másik büfésnek szappannal ki kellene mosni a száját, mert…..
T3 2008.03.05 06:41:49
Én küldtem be a történetet.

Dessert: ahol a konnektort találtam, az az "étkező" rész volt, ahol ételt kérhetsz tányéron. Volt valami étlap is, láttam rajta egy rántottát vagy valamit ami "olcsó" (minden horribilis áron van), de meg se fordult a fejemben hogy a nyugalmam érdekében 45 percenként rendeljek egyet. Egyszerűen megundorodtam a szituációtól, annyira lerítt a szerencsétlen csajról, hogy csak szemétkedik. Évente összesen egy hónapot töltök Mo-n, annyira váratlan és indokolatlan volt az egész rosszindulat (én udvariasan szóltam hozzá), hogy nem tudtam fapofával lereagálni és megtalálni a "helyes" cselekvést. Ha jobban belegondolok, ezt nem is bánom annyira. Ha valaki ügyesen idomul a bunkósághoz, az annak a jele, hogy bunkók veszik körül, az én életem hál' istennek másként alakult.

wagabund: a véleményed sajnos tükrözi, hogy mennyire elmaradott országban szocializálódtál. Normális helyen a vonat igenis munkahely, mert nem akarod az utazással töltött időt elveszteni. Egy kis holland helyiérdekűn is nyugodtan tudsz dolgozni, hát még ICn, fel sem merül hogy ne. Vagy az USA-ban egy regional vonaton is találsz konnektort, nemhogy egy Amtrak vonalon. Biztos véletlen egybeesés, de az említett két ország kissé előbbre tart, mint Magyarország.

A vonatnak nagy versenyelőnye az autóval szemben, hogy nyugodtan dolgozhatsz menet közben, ki kellene használni, alig kerül valami plusz ráfordításba.