Regisztráció Blogot indítok
Adatok
christo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Titokzatos és félelmetes szoborpark-világot építettek a mexikói Cancúnhoz és az ukrajnai Tarhankuthoz közeli tengerfenekekre. Míg az előbbi telep Jason de Caires Taylor szobrász vízióját mutatja be, addig a másik a Szovjetunió múltját. A tenger alatt "Égő férfi" (Fotó:Musa.com)..
christo 2011.08.30 04:09:37
@don-kanyar: Beillesztettem egy másik fórumra a posztot és ott írták ezt. Ezért van az idézőjel. Nekem teszik a poszt és a blog is. És ez a lényeg :)
Még fészen is lájkoltam.
Egyébként meg köszi a választ!
Proszektúra Magyar celebek 2011.02.09 16:47:00
Régebben voltak híres emberek, híres zenészek, színészek, politikusok, stb. Akiket sokan ismertek és tiszteltek. Aztán egyszer csak megjelentek hazánkban az úgynevezett celebek. A szó a celebritas – híresség, előkelőség – latin szó rövidítése.Ezekre a honi celebekre…..
Értem én, hogy jót akarnak, hogyne érteném.Ez most amolyan vészhelyzeti intézkedésnek minősül, ahogy a többi is. Megkapták a felhatalmazást a kétharmaddal, én is megszavaztam, hát azt mondják, "Ránk bíztátok az országot, gyakorlatilag számottevő ellenzék nélkül, akkor…..
christo 2010.11.08 20:07:37
Végülis igazad van. Ők is politikusok. Valszeg köztük is jó sok szemét ember van aki lopni akar.
Szerintem a mostani szavazásnak a lényege az volt hogy a kisebbik rosszat válasszuk. Az mszpnél szerintem lényegesen jobb a fidesz, de azért nem kell azt várni hogy pl. Magyarország Ausztria színvonalára emelkedik.

Talán ha az lmp vagy a jobbik győzött volna, akkor sem lehetett volna lényegében másképp, legfejlebb feltűnőbbek és szokatlanabbak lettek volna az intézkedések.
De mivel ma nem támadhatjuk le a többi országot, és valószínűleg gazdasági szempontból Magyarország már nem fog lényegében szerencsésebb helyzetbe kerülni a mainál (pl lenne olajunk vagy ilyesmire gondolok), ezért csak a gazdaság jelenlegi elemeivel lehet gondolkozni, azokat lehet optimálisan kombinálgatni. Ettől pedig rövid távon biztos hogy nem fog lényegesen megváltozni az ország.

De azért ott van az hogy fejlődik a technika (Magyarországtól függetlenül persze). Lesznek majd egyre kifinomultabb kényelmi cikkek és egyre többet tudó eszközök (számítógépek, telefonok stb). Ez majd eltereli az emberek figyelmét az örök adósságspiráltól.
Meg hát ott van az is, hogy azért Magyarország messze nem tartozik a legszerencsétlenebb országok közé.

Lesz azért néhány dolog amit a fidesz lényegesebben jobban csinál mint az mszp... vagy az szdsz.

Például a fővárosi politikájuk nekem kifejezetten jobban tetszik mint az mszpnek. Most nézzük meg hogy az mszp egy ilyen embert jelölt főpolgármesternek:
www.youtube.com/watch?v=FR9BKPUk4SM

Tarlós és ő ég és föld:
videotar.mtv.hu/Videok/2010/10/04/21/Tarlos_65_eve_nem_volt_jobboldali_polgarmestere_a.aspx
Építős blog Budapest Szíve 2.0 2010.08.23 08:22:00
2010 nyarán megkezdődött a Budapest Szíve program második ütemének kivitelezése. Miután elkészült az új Főutca a Belvárosban, most a Károly körút és a Március 15-e téren folytatódnak a munkálatok. A Károly körút Astoria és Dohány utca közötti szakaszán már javában…..
Amikor a nálunk szerencsésebb(?) országokban augusztus 27-én bemutatják az Avatar bővített változatát, 9 perccel lesz hosszabb a korábbi verziónál - többek között a sokak által várt Na'vi szexjelenettel, amiről mindeki beszél már egy ideje. Bár korábban  azt írtuk nem…..
Nem várt jelenségeket figyeltek meg a NASA szakemberei a Szaturnusz bolygó Titán holdján. Két különböző kutatás ugyanis arról számol be, hogy a Titán szénhidrogéndús atmoszférájából megmagyarázhatatlan módon eltűnik a felszínközeli hidrogén, valamint hiányzik a…..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
christo 2010.04.16 00:29:45
A cikkben arra gondolsz hogy a fidesz olyan intézkedéseket akar majd hozni hogy támogassa az oktatást és pl csak az kap családi pótlékot akinek a gyereke jár is iskolába?
Szerintem ezzel az elképzeléssel nincs baj, nem kéne erre azt mondani hogy hagy csináljanak az emberek azt amit csak akarnak. Valakinek kell vezetnie az országot...
Azt meg hát érthető hogy nem akarják az emberek hogy a megszorítópárt mégjobban elkúrja ezt az országot.
A megszorítópárt egy nagy szégyen. Ennél a fidesz milliószor jobb. Megszorítanak és akkor kiderül hogy közben meg milliárdokat loptak el nokiás dobozokban? Kicsit hiteltelenné teszi ez a megszorításokat nem?
A fidesz politikája legalább nem a megszorításon alapszik és nem ölik meg az országot. A beruházások meg eu forrásokból vannak, amik nem a megszorítópárt érdemei.
Jobb azért a fidesz politikája, legaláb nem az elbutulás felé viszik az országot és nem olyan társadalmat szorgalmaznak aminek a tagjai munka után egy sörrel leülnek a mónika show meg a barátokközt elé és ennyi.
Magyarországon pedig szerintem nem a könnyűdrogok legalizációja vagy dekriminalizálása a legégetőbb gond.
Én csak azt sajnálom hogy a megszorítópárt szétgyalázta az országot még azt is megengedhették maguknak hogy gyurcsány lekurvázza az országot és beközölje hogy akinek nem tetszik az nyugodtan elmehet. Akkor is kitartott az egész megszorítópárt gyurcsány mellett. hagyó miklósról is kiderült hogy egyértelműen hozzá köthetőek a bkv korrupciók és végkielégítések, őmellette is kiállt a megszorítópárt, aztán amikor már látták hogy nagyon nem tesz jót a pártnak, hagyót nem szerepeltették többször. Most meg lendvai banya fel van háborodva hogy nehogymár Orbán kezébe kerüljön ekkora hatalom. Hát ott volt rá 8 év hogy bizonyítsanak. Válság van? Akkor nem kéne lopni. Meg vasútvonalakat megszüntetni. Meg értelmetlenül az egekbe emelni a jegyárakat.
Ennyi. Abszolút érthető az is ha a fidesznek kérharmada lesz. Ezerszer jobb mintha maradna a megszorítópárt. 20%... én ezen is le vagyok döbbenve. Mit keresnek ezek a parlamentben? Ezeknél még a kocsmapolitizáló jobbikosok is jobbak akik mindenkit lezsidóznak csak magukat nem azt szevasz.
Most a megszorítópárt politikája újra az lesz hogy szidja Orbánt és a fideszt? Végülis... az emberek jobban összefognak akkor ha valami ellen kell összefogni mintha valamiért kéne. Szóval ezt figyelembe véve érthető.
Orbánban én csak azt nem értem hogy nem oltja őket szét egy miniszterelnöki vitán hogy a ti főbohócotok megmondta hogy el lehet takarodni innen akinek nem tetszik és azt is bevallotta hogy hazudoztatok. Nem értem miért nem vállalja be. Ennyire nem érzi méltónak a piszkosmunkát? Végülis igaza van... a megszorítópárt annyira hiteltelen hogy nem érdemes velük még csak vitázni sem mert velük kapcsolatban tiszta sor minden.
Lehet hogy nem Orbán Viktor fogja megváltani a világot de ennél a szennyhulladék kleptomániás bandánál bárki csak jobb lehet. Leszarom hogy azzal riogatnak hogy veszélyben van a demokrácia. Mással nem tudnak jönni csak ilyen szarságokkal? Szétloptuk az országot széthazudtuk a birka magyar fejeteket de azért veszélyben van a demokrácia mert a velünk szembeni ellenzéki párttot támogatja a legtöbb szavazó. Lefogadom hogy a parlamentben erről fog szólni az ő szerepük is mostantól. Ezt szajkózzák majd egész végig, júj Orbánnak teljhatalma van és ez nem demokratikus. Hát ami azt illeti, szivesebben látom Orbánnál a kétharmadot mint mondjuk gyurcsánynál :)
Ennyi. Astalavista megszorítópárt :) Aki meg rájuk szavaz az az emberi méltóságát húzza le a vécén.
mszpmentes jövőt mindenkinek! :)
Az újságok egy része már biztosra veszi, a politika hátsó udvarán is erről beszélnek: eldőlt, Mesterházy Attila lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Mások azonban esküdöznek: Kovács László esélyei egyre jobbak. A hivatalos tájékoztatás úgy szól: semmi sem dőlt el. Arra a…..
Bár a 2010-es választás, mint az előző írásból kiderült, megítélésem szerint a főhatalom tekintetében eldőlt, mindez nem jelenti azt, hogy a voksolás kapcsán ne beszélhetnénk jelentős tétről. Ha abban biztosak is lehetünk, hogy a legtöbb mandátumot (ami józan számítás…..
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
christo 2009.09.16 12:04:57
Felülről a második és a harmadik hozzászólással én is teljesen egyet értek.

A poszt elég erősen általánosít. Tényleg vannak ilyen buzgómócsing szerű japánbuzik, de azért akad a japánbuzik közt olyan is aki a japánbuziságát építő jellegű tartalommal is fel tudja tölteni. Jobb mintha kocsmába járnának nem?
Vagy minek íródott ez a poszt? Annak reményében, hogy úgyis lesz pár hülye aki elolvassa és gondolkodás nélkül magáévá teszi a benne lévő gondolatokat... ?

Meg azt nem értem miért pont a japánbuzikat kell kiosztani :D
Miért nem mondjuk azokat akiknek az élete nem szól semmiről csak a tarhálásról, partyhányásról, meg füvezésről... estébé... ?

Csak annyit tudok rá mondani, hogy attól még, hogy az írójának nem szimpatikusak a japánbuzik úgy általánosságban, nem kéne arra időt szánni, hogy megpróbálja ezt a véleményt egy blogon keresztül terjeszteni...

Amikor kicsit fiatalabb voltam az is ciki volt, ha valaki az interneten ismerkedett össze valakivel. Azt ma meg már megszokták az emberek. Lehet bizonygatni hogy milyen szar hogy most ez van... de szerintem nem ezzel vannak az alapvető gondok, hanem még mindig azzal hogy az emberek 1%-a birtokolja a Föld vagyonának 40%-át és ez egyre jobban csak súlyosbodik... és az ehhez kapcsolódó problémák...

Teljesen jelentéktelen, hogy ki japánbuzi és ki nem. A lényeg, hogy tud-e tartalmat vinni az életébe, olyan tartalmat ami nem csak neki jó, hanem akár a többi embernek is.
Pordán János 2008.01.07-én 14:00 után Szegedről eltűnt. Telefonja nem elérhető, albérletébe nem ment vissza, vizsgán (tőle szokatlanul) nem jelent meg. Iwiw-en,myvipen utoljára (9-én) már testvére, István lépett be helyette. Kérünk mindenkit, ha bármilyen infó van róla,…..