Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komód

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ígéretemhez híven a most kezdődő, négyrészesre tervezett cikksorozat Thaifölddel foglalkozik. Az elsőben összefoglalom, amit a 2005 óta húzódó belpolitikai válság megértéséhez általában tudni érdemes. A második rész Thaksin Shinawatra volt miniszterelnök és a sajtó…..
Konzervatórium Nagy magyar-e vagy? 2008.09.16 14:02:00
Vendégszerzőnk, Kozonithy írása ( http://kozonithy.blog.hu )   Évekig nagyon szívesen tartoztam azon néptömeg közé, amely magát jobboldalinak kikiáltva attól érzi magát igazán magyarnak, hogy szívesen vesz fel „nagymagyarországos”, turulos, árpádsávos,…..
Kedves Olvasóm!Hosszú kihagyás után jelentkezem, és biztosíthatlak, az idő nem telt el hiába. Meg kell vallanom, hogy a korábbi írások (talán érezted is), inkább gyakorlásként szolgáltak, előkészületként az e hónappal induló sorozatra. E hónap végéig, ha minden…..
Most, hogy kicsit elcsöndesedtek a hangok a pekingi olimpiát illetően, van lehetőség meditálni egy keveset az elmúlt hónapok eseményein. Nem új keletű dolog, hogy az amúgy igen fennkölt ideákat követő játékokat különféle csoportok a saját (kevésbé fennkölt) céljaikra…..
Időről-időre születnek gyönyörű eszmefuttatások az egyesülő Európát feszegető társadalmi problémákról – általában valamilyen tragédiára (pl. a rendre kiújuló párizsi zavargásokra) válaszul. Érdemi megoldásokról azonban csak elvétve hallottam, ami legalábbis…..
Egy hónapja, hogy Koszovó képében újabb ország született a Balkánon. Magát az esetet különösebben bemutatni nem kell, a reakciókat szintén, néhány okra és következményre azonban érdemes lehet rávilágítani.Talán a jelenlegi borongós helyzetben…..
Serbia Insajd All In 2008.03.08 12:55:00
Minden Koszovótól függ. Minden. A SZERBEK NEM AKARNAK EGY KOSZOVÓ NÉLKÜLI VILÁGBAN ÉLNI!Jelenleg ez a szerb politika egyetlen, és vezér elve. Minden nemzeközi fórumon attól teszik függővé az együttműködést, hogy a potenciális partner ország milyen álláspontot képvisel…..
Ezt Tomi Lapid, volt izraeli igazságügy-miniszter fejtette ki február 27-én, amikor az Elte jogi karára látogatott egy vitakör erejéig. „Vannak problémák, melyeket megoldani nem lehet, csak együttélni velük, a probléma intenzitásától függően” – mondta,…..