Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erpoi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Bunkó helyettesítő orvos 2015.09.10 06:00:00
Amikor bejutott hozzá a barátnőm, vele is bunkó módon viselkedett. Miután elmondta, hogy lázas és mik a panaszai, első körben megjegyezte, hogy nem látszik betegnek (mert ez ugye csupán látszat kérdése), másodsorban nem írt fel semmiféle gyógyszert. Még egy nyamvadt köptetőt…..
erpoi 2015.10.17 10:29:48
@asztalosani: "de ha sz*r állapotban van, akkor ÉRTELMES ember nem viszi a háziorvoshoz, hanem MENTŐT hív (vagy beviszi az sbo-ra), tehát annyira szar állapotban nem lehetett.
(már megint nem tudsz gondolkodni)"

Én hívtam mentőt, mert a párom nagyon rosszul volt. Nem vettek komolyan, mert a páromnak nem volt "beteges" hangja, amikor a telefont átadtam neki. Ő amúgy sem olyan, hogy elhagyja magát. Azt mondták, ügyelet. Eü-s vagyok és tudtam, nagy baj van, de a mentőnek hiába mondtam, nem jöttek ki. Hiába voltam határozott, nem segített. Mondtam eü-s vagyok és tudom, hogy nagy baj van. Akkor is azt mondták, nekem kellene akkor jobban tudni, ne hívjam a mentőket, mert ez ügyeleti eset és letették a telefont. Nem engedtem őt el egyedül az ügyeletre és jól tettem. Menet közben is rosszabbodott az állapota. Az ügyelet szerencsére felismerte a bajt és azonnal hívott mentőt. 1 óra múlva már a műtőben volt és több, mint 3 órás hasi műtéte lett. Az orvos aztán közölte, nagy a baj és készüljek fel a legrosszabbra. Szerencsére életben maradt.

Ani! Én nem lennék értelmes ember, mert az ügyire vittem a beteget, amikor a mentősök lepasszolnak?
Ki nem gondolkodik?