Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varga.peter

31 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére nincs időnk unatkozni az ünnepek közeledtével, köszönjük mindenkinek a már leadott rendeléseket! Az idei évben december 10. csütörtök lesz webáruházunkban a karácsonyi rendelések leadási határideje, addig a teljes választékunk elérhető. Válasszon szeretteinek…..
Mindannyian szeretjük ha az interneten megrendelt termékhez a lehető legalacsonyabb szállítási költség tartozik. Mi is csökkentettük a kedvezményes díjakhoz tartozó értékhatárokat, ami azt jelenti hogy már 7500 Ft-os vásárlás felett a Pick-Pack Pontra történő szállítás csak…..
Fűszertartó 2 nagy és 10 kicsi kerámia fiókkal, igény szerinti feliratokkal festve. Kézzel festett levendulás mintával, pácolt tölgyfa tartóban. Mérete: szélesség 50 cm, magasság 36 cm, mélység 15 cm, súlya 9 kg. Önmagában is nagyszerű nászajándék ötlet. Megvásárolható webáruházunkban.  A kerámia…..
kerámia.blog.hu Hírforrások 2012.02.19 23:51:00
Változnak az idők, változik a rólunk szóló hírek továbbítása is. Rengeteg újdonság történt velünk a legutóbbi bejegyzés óta, termékeink már megvásárolhatóak megújult honlapunkon, friss híreink pedig Facebook és Twitter oldalunkon követhetőek nyomon.  ..
 Az elmúlt néhány hét szorgos munkával telt, ezért nem maradt idő arra, hogy a múlt szombattól három héten át tartó Balatonfüredi Borhetekre felhívjam szíves figyelmüket. Természetesen maga a rendezvény a gyönyörű környezet és a finom borok miatt önmagában is…..
kerámia.blog.hu Kapolcs 2011. 2011.07.24 15:16:00
Megnyílt az ország legszebb karácsonyi vására a Vörösmarty téren, amelyre az idén is meghívást kaptunk. A megszokott termékeken túl sok-sok karácsonyi meglepetést, ajándékötletet is találhat standunkon. Fotók: http://goo.gl/MRL44..
Újabb színvonalas üzletben vásárolhatja meg termékeinket  Budapesten: a XIII. kerület Szent István Körút 16. alatt található Salon Bútor és Lakberendezési Boltban. Látogassa meg honlapjukat:  www.salonbp.hu..
 Új partnereink:Stílus&Design Ajándék: Miskolc, Széchenyi út 27.Stílus-Virág-Varázslat virág és ajándéküzlet:  Balatonfüred, Széchenyi út 55. Tesco-Marina Centerhttp://stilusvirag.hu/Boróka Otthonbolt: Budapest, Szabolcska Mihály út 9.Az üzlet Facebook…..
Egész héten zajlik Pécsett a Sétatéren a rendezvény, péntek délutántól mi is csatlakozunk! Levendulás, pipacsos, csipkebogyós termékeink egyaránt ott lesznek.Bővebb információ a fesztiválról: itt..
 Az idén először veszünk részt az Etyeki Pincefesztiválon 2010.05.15-16-án. Bővebb információ a rendezvényről itt, a rendezvény Facebook oldala itt , a mi nemrégiben indult Facebook oldalunk pedig emitt található. Csatlakozzon Ön is hozzánk, hogy mindig első…..
 Az idei vásári szezont Balatonfüreden kezdjük, a Silver Hotelnél, április 3-4-5-énminden nap délelőtt 10 és este 6 óra között. Várjuk Önt és kedves családját!..
 Az idén is nyakunkon a december, eljött a karácsonyi kirakodó vásárok ideje. Az elmúlt két évhez hasonlóan, az idén is meghívást kaptunk a Vörösmarty téri adventi rendezvényre, illetve három év után újra itt Veszprémben, a Balaton Plázában is találkozhatnak…..
kerámia.blog.hu Rólunk írták 2009.09.18 23:00:00
A Lakáskultúra magazin szeptemberi számában és az online kiadásban megjelent egy kedves cikk a műhelyünkről. Az írás megtekintéséhez kattintson ide...
kerámia.blog.hu Pipacsos minta 2009.09.18 22:42:00
Végre elkészültek a képek a legújabb mintánkról, amelyet a nyár folyamán kezdtünk készíteni. Vidám tavaszi hangulatot áraszt pipaccsal, pillangókkal, és mezei virágokkal díszítve. Mind több partnerünknél megtalálhatja a polcokon.A pipacsos kerámia megvásárolható…..
A mai napon elkezdődött a három hétig tartó rendezvény Balatonfüreden, a Tagore sétányon. Minden nap reggel 10-től este 10-ig  megtalálhatja termékeinket itt, sok meglepetést, újdonságot tartogatunk azoknak is, akik már ismerik, és szeretik az általunk készített…..
Sok szeretettel várunk mindenkit most vasárnap Veszprémben, az Óváros téren rendezendő kézműves vásáron. Aki nem szereti a hőséget, akár reggel hét órakor is jöhet, mi ott leszünk. ..
2009 május 10-én az Óváros téren veszünk részt a Gizella napok keretében rendezett kézművesvásáron. Itt látható először új, pipacsos mintával festett kollekciónk, jöjjön el, tekintse meg! Ezen kívül új termékeket, és egyedi kerámiákat is találhat kínálatunkban. Képek…..
kerámia.blog.hu Fűszertartó 2009.03.07 15:06:00
Hosszú évek óta készítünk fiókos fűszertartó készleteket többféle elrendezésben, és nagyságban. A legkedveltebb ezek közül a képen látható hat kicsi fiókos fűszertartó, amely egysoros illetve kétsoros kivitelben készül. Ezek a legtöbb partnerünknél is megtalálhatóak.…..
kerámia.blog.hu Új partnereink 2009.03.03 21:43:00
Az idei évben tovább bővült partnereink köre. Levendulás termékeink elérhetőek az alábbi üzletekben: Veszprémben az Óváros téri Kredenc Ajándéküzletben, Budapesten a Dohány utca 58-62 alatt található Veritas Borkereskedésben, és Makón a Mediterrán Otthon Ajándék Üzletben…..
Örömmel közöljük hogy az idei évben ismét ott leszünk az ország talán legszínvonalasabb karácsonyi vásárán, budapesti Vörösmarty Téren, november 21. és december 29 között.Mindent megteszünk azért, hogy vásárlóink a lehető legnagyobb választékot találják, több új…..
Már csak két nap, és augusztus 9-én megkezdődik és egészen 31-ig tart a balatoni szezon egyik jelentős eseménye, a Balatonfüredi Borhetek. Mi is nagy izgalommal várjuk, mivel az idén bejutottunk azon kézművesek közé, akik árusíthatnak a rendezvényen, információink szerint a…..
2008. augusztus 3-án immár ki tudja hányadszorra, népművészeti, népi iparművészeti vásár lesz Veszprémben az Óváros téren. Vivace kis-koncertek, finn folklór bemutató mellett szórakoztató családi és gyermekprogramok is lesznek a vásári sokadalomban. Gyönyörű képeket…..
Helyszín: Veszprém, Budapest út, Hotel Veszprémmel szemközti parkoló. Időpont: 2008-07-06 10:00 - 18:00. Kicsit megkésve, de itt az értesítés, a hétvégi vásárról, várunk minden érdeklődőt! Reméljük, az időjárás kegyes lesz hozzánk... Teáskészlet ..