Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Bencz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Katalin Bencz 2023.04.19 14:59:54
@Katalin Bencz: Nagyon okos szinész,zeneszerzo dalszoveg iro.Csodálatra mélto a tudás.Mindig a szerepeit szivbol játsza el
Ali Vefa nagy álma, hogy orvos lehessen. A fiatal férfi különleges képességekkel rendelkezik, és útra kel, hogy tudását egy kórházban bizonyíthassa. Azonban a repülőtéren szemtanúja lesz egy balesetnek, ahol azonnali segítségre van szükség. Mindeközben a kórházban az igazgatóság türelmetlenül…..
Katalin Bencz 2022.06.28 18:55:19
    Onur Tuna  -  Magyarországon is ismert, kedvelt török színész (Tiltott gyümölcs, Csodadoktor) - Dacia Turkey reklámfilmben szerepel. Onur Tuna aktívan használja a közösségi hálózatokat az Instagramon 2,8 Millió követője van. #onurtuna #dacia #daciaduster   ... Onur Tuna - a well-known and…..
Az év legjobbjait az isztambuli Okan Egyetem több mint 20 000 hallgatójának szavazatával az Okan díjátadó ünnepségen határozták meg. Ünnepséget tartottak a Bekir Okan Kulturális, Művészeti és Kongresszusi Központban 2022. május 10-én, kedden.  Onur Tuna: "A díj a meggyőzésünk jele" Onur Tuna, aki…..