Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazficakó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélben fordul Répássy Róbert (Fidesz) a miniszterelnökhöz, mivel úgy véli: a vezetőre a korrupció gyanújának árnyéka vetül, nem törekszik a gyanús ügyek kivizsgálására, ehelyett elleplezni, takargatni igyekszik azokat. Répássy Róbert sajtótájékoztatón ismertette a levél tartalmát. A képviselő…..
gazficakó 2018.12.06 18:08:30
@Terézágyú: A levél 2003.májusában íródott. 2010-ig lett volna idő.
Üzenet a hisztérikus nyugati médiának: Magyarország tudja, hogy milyen egy diktátor. Orbán Viktor biztosan nem az. (Tibor Fischer írásának magyar nyelvű fordítása , The Guardian, április 3.)   Néha elgondolkozom, mi lenne a reakció akkor, ha egy magyar állampolgár…..
gazficakó 2013.04.05 08:38:32
@Beri Svarc: Szerinted a jelenlegi kormányt gyalázó "értelmiségi megmondóemberek" határon kívül bármilyen bizonyítékot, tényt, statisztikát, civil nyilatkozatokat , sorsokat - szóval bármi konkrétummal alátámasztották a véleményüket?
Ugyanazt mondják, mit Bajnai, Gyurcsány és a többiek : "az Orbán rezsimet le kell váltani".
Azt, hogy mi vagy ki lesz utána, konkrétan ki kérte fel őket erre, sehol sem hallom, olvasom.Az ő véleményük Neked indoklás nélkül is mérvadó?
Több kérdésem nincs, de választ sem várok.
"Magyarország a világ egyik legegészségtelenebb országa, közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tisztviselőjére hivatkozva az NPR amerikai közszolgálati rádió. - olvastam az index.hu oldalon - a cikk így folytatódott:Az NPR Budapestről keltezett tudósításában…..
gazficakó 2010.04.12 19:08:04
@esztergomi nyögdíjas: Elnézést, a bejegyzés véletlenül került ide az én hibámból.
Azzal viszont nem teljesen értek egyet, hogy egy szigorú diabéteszes diéta nem kerül többe, mint egy egészséges emberé. Ám ez egy másik mese.
Még egyszer elnézést, legközelebb a komment küldése előtt jobban figyelek.
gazficakó 2010.04.09 19:36:17
Évtizedek óta nyögöm a fiatalkori I.tipusú diabéteszemet,de nem akarok másoknak életmód tanácsokat adni,panaszkodni sem, pedig a szocialista egészségügy és munkaügy kapcsán lett volna miért a dicső rendszerváltás előtti időkben is. Annál is inkább, mert a fizikai jólét alapja a nyugalom, minimális anyagi biztonság. Amikor nem kell lépten-nyomon akaratlanul mások hazugságaival, rosszindulatával találkozni.Ez a forrása mások fölösleges idegesítésének.
Pl. idézem Cserép János 2010.02.19-i blogbejegyzését: "Azt tessék felfogni, hogy a Szeretgom.hu nem újság, az oda írók magánemberek, nem tartozunk a sajtótörvény hatálya alá, nekem magánemberként meg aztán tényleg csak amiatt van felelősségem, amit én írok."
Erre ma kénytelen voltam kivenni a postaládámból a "szeretgom ingyenes közéleti kiadványt", ami nyomtatott forma, a felelős szerkesztő Cserép János. MDF,Jobbik és gyaníthatóan MSZP összefogással készült. Ez sem tartozik a sajtótörvény hatálya alá?
Javaslom, mint rokkantnyugdíjas, hogy az egészséghez vezető úton a saját lelki békéje megteremtésével tegye meg az első lépést. Mielőtt másoknak osztogat tanácsokat, tekintsen úgy a pozitív gondolkodásra, mint üdvözítő módszerre. Én nem a mások mocskolására, hanem a saját pozitív tetteim megtervezésére és kivitelezésére fordítom az energiámat. Pszichiáterek, diabetológusok és általános orvosok is ezt ajánlják mindenkinek.
Építsünk már végre!Fejezzük be ezt az óvodás vergődést.
Kezdje mindenki magával. Én azt teszem.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje újra ráirányította a figyelmet: a magyar jobboldal eredendően fasiszta. Már ha elfelejtettük volna. Nyilvánvaló, hogy vegytiszta történelmi kontinuitás terebélyesedik Héjjas Iván és Kövér László, Gömbös Gyula és Mikola István – és…..
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
Ezennel megalapítom az NLK awardot, vagyis a Nap Leghülyébb Kommentje díjat.         Az első díjazott "ceka", a modoros nylonnáci: ceka 2009.09.01 12:10:39   Az "egész pénzvilág", élükön a bankokkal, szar, szemét, tolvaj,…..
gazficakó 2009.09.01 17:21:58
@ügyfélszolgálatos: ezt a poét már máshol is ellőtted!
gazficakó 2009.09.01 17:28:36
@Blackrock: Na, erről jut eszembe! Anno, mikor a Gestapo irodát nyitott Pesten, a főnök azon hezitált, hogyan építsenek ki egy normális besúgóhálózatot. Két napra rá az volt a gondja, hány fővel emelje a feldolgozó részleget, mert annyi névtelen feljelentés érkezett....
Az apró, de hasznos dolgok kategóriájában dobogós helyért indulhat az üdítős palack vázra erősítésére szolgáló műanyag klip.   A német találmány nem a sportos biciklisekre számít célközönségként, akiknél a himbálózó másfél liter inkább idegesítő akadály,…..
Pásztor Tibor Bayer Zsolt 2008.03.25 19:56:00
Úgy látom, sokaknál kiverte a biztosítékot Bayer Zsolt cikke...