Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astrobin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alek Sigley, az nknews.org-tól nemrég megosztotta a világgal a kezébe kerülő legújabb észak-koreai divatmagazin egyes oldalait, és mivel gyakran jár az elszigetelődött kommunista államba, ő maga is megerősítette, hogy a hölgyek a nagyobb városokban valóban ehhez hasonlóan öltözködnek...
Astrobin 2019.01.26 13:05:06
@Girhes Joe: elég sovány rálátásod van a öltözködésre, ha szerinted a nadrág nem lehet nőies. a szoknya sok esetbe sokkal kevésbé nőiesebb, mint egy jól szabott nadrág. vagy nálatok még mindig népviseletben járnak ezer alsószoknyával?
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Astrobin 2018.11.23 14:06:34
@slowmotion: maurice a tulajdonos, holling a polgármester, amíg edna el nem hódítja tőle, mert elege lett belőle, hogy évek óta nem rakatta ki a stop táblát amit kért :))
Astrobin 2018.11.23 14:08:12
@Terézágyú: az a rész, amiben bemutatták, hogyan alapította a várost roslyn és cicely, emmy díjat kapott.
Astrobin 2018.11.24 00:14:32
@Emberhalászat: ezzel teljesen egyetértek elméletben. de gyakorlatban mi, itt európában nem érzékeljük, hogy ez amerikában mennyire érzékeny terület. olyasmi lehet, mint ha egy magyar filmben egy roma származású főszereplőt (ahol fontos, hogy az illető roma, és hogy sikeres) egy nem roma színész játszana el. nyilván nekünk is furcsa lenne. na, odakint ennek még erősebb a hatása. főképp, hogy mostanában rengeteg cikk született arról, hogy a fehér férfiak mennyire túl vannak prezentálva a filmekben ahhoz képest, amilyen a társadalom összetétele.
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Ez egy elég hülye ügy, én is tudom, csak túllépni nem tudok rajta. Az sz betűről van szó, a beszédhibáról, amely mintha egyre gyakoribbá válna a filmsztárok között. Amit el kellett fogadni, ha operaénekesekről volt szó, mert a hang annyival fontosabb volt a szónál, de azért egy Franco Corelli vagy…..