Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davide et impera

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
davide et impera 2006.10.27 15:53:32
Másfél órán át térdeltünk. Elsötétült minden, elveszítettem az eszméletemet, és arra ébredtem, hogy a rendőrök rugdosnak és megint a falhoz vágnak. Ekkor mondtam a rendőröknek, hogy orvosra van szükségem, mert asztmás vagyok. A rendőrök erre azt mondták "Nem baj, legalább megdöglesz."

Mester Márton 22 éves. Nős. Operatőr és gyártásvezető végzettsége van. Nevelőszülőknél, világhíres orvoscsaládban nőtt fel. Szeptember 21-én este járt éppen a Blaha Lujza téren, amikor az események sűrűjébe csöppent.

"Amikor kiértünk a Blahára, csak annyit láttunk, hogy a tömeg szalad felénk. Befutottunk a Vas utcába, onnan a Bródy Sándor utcába értünk. A rendőrök a Corvinus Egyetem kollégiumából szedtek ki minket, egy szeméttárolóból: Kb. 40 rendőr lehetett. Kiráncigáltak 7 embert. Ütöttek, vágtak minket. Még az ajtót is úgy rúgták be, mint az állatok. A folyosón megbilincseltek. Kivittek minket az utcára, falhoz vágták a fejemet, a rendőrök közben kameráztak minket, ami nem tudom mennyire törvénybe ütköző. Utána elvittek minket a Magyar Rádió épületébe, ott történt velem egy komoly atrocitás. Egy T. M. nevű rendőr - akit állítólag korábban megrúgtam- , hasba vágott, amitől megszédűltem és hátraestem, utána már csak arra emlékszem, hogy 2-3 rendőr borzasztó módon elkezdett rugdosni. Ezt a sógórnőm mesélte, aki látta mit műveltek velem. Majd lábbilincset kaptam, és a levegőbe emelve vittek tovább.... nagyon megalázó volt.

Bevittek a Magyar Rádió épületébe, ott a falhoz térdeltettek mindenkit. Másfél órán át térdeltünk. Elsötétült minden, elveszítettem az eszméletemet, és arra ébredtem, hogy a rendőrök rugdosnak és megint a falhoz vágnak. Ekkor mondtam a rendőröknek, hogy orvosra van szükségem, mert asztmás vagyok. A rendőrök erre azt mondták "Nem baj, legalább megdöglesz."

szupercukik
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..