Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VHE

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tündér Farm Szórakoztató Központ Vonz a falusi turizmus? Eleged van a tömegből és a kipufogógázból? Szervezd a családi nyaralást a Bakony szívébe, ahol friss levegő, falusi állatok és izgalmas programok várnak. A bakonyi Tündér Farm várostól távol eső helyszíne, ideális választás, ha családoddal…..
Szálláshelyünket 2015-ben nyitottuk meg Bakonybél központjában. Az igényesen kialakított apartmanokban 7 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Mindkét apartmanhoz külön fürdőszoba, és egy közös, jól felszerelt konyha tartozik. Az apartmanokban WIFI, klíma, beépített hajszárító, LED TV,…..
Magas felszereltségű, modern vendégház a Bakony szívében. Pihenési lehetőség: sí, golf,túrázás, élmény-helikopterezés. A ház kínálata: fodrász, pedikűr, masszázs, szolárium.A ház felszereltsége:minden szobához fűrdőszoba tartozik, saját hűtő, LCD TV.saját étkező rész, nappaliban  számítógép, nyílt…..
Bakonyi kalandok Bagolyvár Panzió 2016.02.04 11:14:16
MEGNYITOTTUNK!   A Bagolyvár étterem közvetlen szomszédságában több száz éves ,korhűen felújított parasztházunkban öt db apartmant alakítottunk ki,ahova szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Minden apartmanunkhoz fürdőszoba tartozik.  Vendégeink igazán meghitt hangulatáról az önállóan fűthető…..
Bakonyi kalandok Tilla-Lak 2016.02.04 11:06:21
Kis családi házunkba várjuk mindazokat, akik a Bakony szívében, a központhoz nagyon közel, de csendes és nyugodt környezetben szeretnének kikapcsolódni, feltöltődni, pihenni. Kizárólag pároknak, családoknak vagy baráti társaságoknak ajánljuk, mivel a szobák egy légtérben találhatók, függöny…..
A közel 50 hektáros bakonyi erdei környezetben fekvő, már a főútról is jól látható hotel épülete 2007-ben nyitotta meg kapuit és 2013-tól négycsillagos biohotelként várja Vendégeit, 12 exkluzív franciaágyas szobáival (4 db standard franciaágyas, 6 db junior suite franciaágyas, amely szükség szerint…..
A Hóvirág Vendégház a Bakonyban, Eplényben található ahol a síelés szerelmeseinek lehetősége van az ország legfelszereltebb pályáján élvezni a hó nyújtotta örömöket a téli időszakban. A túrázást kedvelők is otthon érezhetik magukat, hiszen kiváló…..