Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GHeni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
A Momentum Mozgalom 27 éves ügyvivője, Fekete-Győr András kimondta a bűvös számot: 266151-en írták alá a kezdeményezést az olimpiai népszavazás ügyében. Bár az egészből csak a 266 ezret jegyezzük meg, mégis hozzáfűzném, hogy a 30 éves vezérkari főnök talált még egy adatlapot a kabátzsebében, amely…..
GHeni 2017.02.21 03:40:59
@Duplaxiii: Tévedsz!!! Sokan vagyunk kiábrándult jobboldaliak. Ha hoznak egy jó programot ami mögé be tudunk állni , akkor sok régi fidesz szavazót meg tudnak szerezni. unjuk már az új Döbrögi uraságokat. Éppenséggel pont ideje 1-1 Ludas Matyinak színre lépnie. Az első 25-öt kiosztották . Remélem kitelik tőlük még legalább 2
GHeni 2017.02.21 03:43:48
@Gacsaj Pisti: ugye tudod hogy sokan magán úton is gyüjtöttek. És postán beküldték? És más párlok is gyűjtöttek!
Elterjedt a magyar médiában a menekültekről, hogy állatok! Persze ez nem most terjedt el először, hála a magasságos mindenhatónak, vagyis Orbán Viktornak és az ő jól fizetett köpönyegforgató írástudó zsoldosainak. Minap, amikor a Horgosi határátkelőnél „muszlim hordák”…..
GHeni 2015.10.14 02:06:33
@József Király: Valami kavar a te fejedben is akad. Igen regisztrálniuk kellene. De 1. mi történt azokkal akiket regisztráltak? Kiutasították őket, és jó néhányuk börtönbe került. 2. Hány embert volt képes a magyar hatóság regisztrálni naponta? Kb 100-at miközben naponta 1-2000 érkezett a határra. Mikor is került volna sor mondjuk a 3. napon érkezőre? Vagyis várjon csak türelmesen a sorára, kb 1 hónapot. De a 10 napon érkező már 3 hónapot. És addig? 3. Pontosan milyen ellátás volt Röszkén? Gyakorlatilag semmilyen. Nem volt víz, áram, nem volt szemétszállítás fürdési, mosási, főzési, lehetőség. Ugyan menj már ki a pusztába családdal együtt annyi cuccal ami a hátizsákodba elfér, és tölts el ott 3 hónapot türelmesen. El tudod te képzelni egy nőnek ez milyen lehet? 4. Pontosan hány menekültet engedtek be a hatóságok? kb nullát. 5. ha igaz amiket leírsz, akkor hogy lehet az, hogy most vonatokkal mehetnek Zákányból Hegyeshalomra? Már nem kell megvédeni Európát? És ha most mehetnek, akkor miért volt szükség a Röszkei eseményekre? Miért kellett több milliárdért kerítést építeni? Mire volt jó ez az egész? Azt hitték, majd jól beijednek ezek az emberek és visszafordulnak? Beszéltél akár egyel is? Vajon te mit tennél, ha éjjel rád törik az ajtót, hogy a 8 éves fiadat elvigyék katonai kiképzésre? Ha nem engeded, akkor agyonlőnek? Ezek az emberek a terrorizmus legnagyobb ellenségei. Ha megtudnák akár egyről is aki közöttük jár kel, hogy ISIS-es ők maguk lincselnék meg. Egyébként a terroristák hülyék lennének gyalogolni több ezer km-t. Ha jönni akarnak szereznek hamis útlevelet, és jönnek repülőn öltönyben. Oltári nagy demagógia áldozata vagy, ha azt hiszed, hogy ezelnek az embereknek a többsége nem akar jogkövető módon viselkedni. De ha ezzel a saját magát teszi tönkre, akkor senki (még te sem) fog jogkövető módon viselkedni. És ez alól a magyar nép sem kivétel. Ott ahol általánosan elfogadott dolog, az adócsalás, a számla nélküli vásárlás elkerülendő az Áfa befizetést, ahol nem szégyen a buszon vonaton a bliccelés, az illegális film, szoftver, zene letöltés, ott ne prédikáljunk jogkövető magatartásról. Az erőszakmentességről szintúgy ne prédikáljunk ott, ahol bakancs-brigádosok járnak kelnek az utcán. Minden tiszteletem a magyar rendfenntartó erőké, hogy sikerült nekik ezt a képtelen helyzetet kezelni nagyobb konfliktus nélkül. Jobb lett volna ha már az elején a szakemberekre bízzák a probléma megoldásának kidolgozását, és nem politikai célokra használják fel az eseményeket. És ez vonatkozik mind a jobb mind a bal oldalra. A kormány már az év elején értesült a várható menekülttömegről. Mégsem tudott vagy akart semmi épeszű megoldással előállni. Ha az akarat hiányzott az aljasság, ha a képesség akkor pedig alkalmatlanok a munkájukra. Üzleti életben úgy kirúgják az ilyen vezetőket mint a huzat. Mindenkinek ajánlom kitölteni az alábbi tesztet: privatbankar.hu/makro/beloled-milyen-menekult-lenne-12-kerdes-es-sok-valasz-285695.
GHeni 2015.11.30 02:47:25
Napi 180 000 az havonta 5,4 millió, vagyis 4 hónap alatt kiürült volna teljes Szíria?Bocsásson meg de ez nevetséges. Én nem tudom honnan tájékozódik, de még a legpesszimistább német szélsőjobboldali médiában is összesen 5 millió migránssal riogatják a népeket, amit mindenki erős túlzásnak ítél.
A német kormány hivatalos nyilatkozata:
"Németországba az idén 800 ezer menedékkérő érkezhet a szövetségi kormány előrejelzése szerint. Ez a tavalyinak a négyszerese, és német becslések szerint az Európai Unióba érkező menedékkérők 40 százaléka."
Aki tud számolni annak egyszerű kb 2 millió az idei menekültek száma. Vagyis havonta érkeztek annyian, amit ön naponta gondol. Jó kis csúsztatás a szám stimmel, csak az időszak nem.
Valójában bárhol jogosult menekült státuszra a nemzetközi jog szerint. Nem csak a szomszédos országban. Sőt tartalmaz olyan kitételt is az egyezmény, hogy ha rokona él valahol, akkor beadhatja ott a menedékkérelmét, ahol a rokona él, és önt befogadja.
A köztük lévő terrorista, ahogy az kiderült hamis útlevéllel teljesen legálisan érkezett, és regisztrált is. Jöhetett volna nyugodtan turistabusszal is, vagy repülővel. Szépen beengedte volna a határőrség. Hogy miért jött a menekültekkel? Pontosan azért, hogy a menekültek ellen hangolja az őket befogadni szándékozó országok lakosságát. El is érte a célját. Mert oly sokan a félelmeiktől már gondolkodni is elfelejtettek. Sőt sutba dobják minden etikai és írott törvényüket. "az európai jogrend és az európai államok jogrendszereinek alapja az emberi méltóság feltétlen tisztelete; a kollektív bűnösség doktrínája összeegyeztethetetlen az emberi méltósággal, ellentmond minden ma ismert emberi jogi dokumentumnak, és mindennek, amit ma demokratikus értéknek nevezünk." Márpedig megítélni egy 2 milliós tömeget a tömegben érkező pár 10 ember bűnei alapján az bizony kimeríti a kollektív bűnösség elvét.
Én nem egy másik ország népéért aggódom. Sokkal aggasztóbbnak találom a saját országom népe között elharapódzott félelmeket. A megalapozatlan ismeretlen veszélytől való félelem tud igazán csak emberi mivoltából kiforgatni valakit. Ezek az emberek lesznek majd azok, akik új koncentrációs táborokat építenek és odaállnak géppuskával az őrtoronyba. Ezek az emberek lesznek majd azok, akik hisznek egy demagóg vezetőnek, aki a félelmeiket felnagyítva a saját hatalmi céljainak elérésére kihasználja majd őket. És ezek az emberek lesznek azok, akik a történelem mérlegén megmérettetnek és könnyűnek találtatnak. Vagy esetleg háborús bűnökért állnak majd a vádlottak padján. Hetven év telt el a második világháború óta, és ma kiket övez tisztelet? Akik meg akarták óvni a kultúrájukat egy másiktól és ezért kiírtották őket? Vagy azon keveseket, akik felléptek ellene és életeket mentettek? Akkor zsidónak nevezték ma muszlimnak de a képlet ugyanaz. Vallási háborúk évszázadokon át voltak, de valahogy egyikre sem vagyunk büszkék. Nem vagyunk büszkék az írországi eseményekre sem. "1972. január 30-án - amit azóta "véres vasárnapként" említenek - a brit katonák az internálás ellen tüntető tömegbe lőttek, és 13 embert megöltek. Ez az esemény mindennél jobban hozzájárult ahhoz, hogy az IRA terrorista szervezetté váljon." A történelem számos példát állít elénk, de úgy tűnik mi nem és nem akarunk okulni belőle. Így aztán az újra megismétlődik. És ha valaki nem csak 1-2 napig lát előre, hanem tovább gondolja az eseményeket, akkor beláthatja, hogy nem a szírekért kell itt aggódni.